≫ 

Još jedna smena trenera: Bivši fudbaler Zvezde i Partizana preuzeo superligaša

Inđija posle 28. odigranih kola zauzima 17. mesto u Superligi

  • 1
Goran Milojevic Foto: MN Press

Novi trener fudbalera Inđije je Goran Milojević, čovek bogate igračke i trenerske karijere. Klub je smenio trenera Dejana Čelara tokom reprezentativne pauze, jer želi da sačuva status Superligaša.

Milojević je igračku karijeru počeo u Crvenoj zvezdi iz koje je 1988. prešao u Partizan. Put ga je vodio zatim u inostranstvo, gde je posebno dubok pečat ostavio braneći boje Majorke, Selte i Viljareala.

U trenerske vode je ušao 2002. godine u Železniku, a pre dolaka u Inđiju vodio je OFK Bačku. Na mesto trenera dolazi posle Dejana Čelara.

Ovo će biti 19. smena trenera u Supereligi ove sezone.

- Žao mi je što nisam završio ugovor. Imao sam ogromnu želju i sposobnost da ostavim FK Inđiju u Superligi i to mi je bio apsolutni prioritet. Uveren sam da bi to skupa sa svojim saradnicima i momcima uspeo. U isto vreme poštujem odluku kluba. Koristim ovu priliku da se zahvalim igračima na profesionalnosti i posvećenosti, sve jednom kojeg sam trenirao ove sezone. - objasnio je Čelar u izjavi za klupski sajt.

Do sada Inđija ima ostvaren učinak od osam pobeda, dve nerešene utakmice i 18 poraza.

Video: Debakl Vranjanaca: Trener FK Dinamo Vranje isključen iz utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA