≫ 

Fudbalski vanzemaljci na Marakani, Ronaldo spreman kao zapeta puška za Orlove

Ronaldo i družina odradili trening pred sutrašnji meč protiv Srbije

  • 34
Fudbal, reprezentacija Portugalija, trening, Kristijano Ronaldo Foto: Nikola Tomić

Kristijano Ronaldo, Andre Silva, Bernardo Silva, Diogo Žota, Bruno Fernandeš, Žoao Feliks, Žoao Mutinjo... Evropski prvaci, po imenima fudbalski vanzemaljci, kročili su na Marakanu gde će u subotu od 20.45 sati igrati protiv srbije meč kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Katar.

Portugalci su odradili lagan trening predvođeni zvezdom Juventusa koji će sutra povesti svoj tim protiv Piksijevih Orlova, a ovi će morati da budu najbolja verzija sebe ako žele da polože na pleća ovako moćan tim.

Naravno, i ovakvi Portugalci imaju mana, nisu oduševili protiv Azerbejdžana, mada je to naravno bilo tek zagrevanje za Santošev tim koji će, sigurni smo, protiv Srbije biti na nivou koji zahteva jedan ovakav meč.

Sam pomen imena najjačih aduta Portugalije rivalima uteruje "strah u kosti". I zaista, kada se pobroje svi asovi koje Santoš ima na raspolaganju deluje da ih je nemoguće pobediti, pa i to neka bude motiv našim momcima u subotu uveče na Marakani.

Trening Portugala pred meč sa Srbijom Foto: Nikola Tomić

Portugalci su u petak odradili lagan trening na mestu gde će sutra Tadić, Mitrović i družina pokušati da im pomrse račune u borbi za Katar. Sve oči bile su uprte u Ronalda koji nikako ne odaje utisak fudbalera u poznim igračkim godinama. Spreman, dotegnut, energičan, puca od snage i želje za novim izazovima, a kada je tako, i ostali moraju biti na tom nivou.

Kada bi i pokušali, teško da bismo pronašli igrača portugalske selekcije koji je u najboljoj formi ove sezone, što je sam po sebi podatak koji zaista zastrašuje pred meč sa Srbijom. Andre Silva je drugi strelac Bundeslige, Bernanrdo je udarna uzdanica Mančester sitija, Žoao Feliks vodi igru Atletiko Madrida, Diogo Žota je eksplodirao u Liverpulu odmah po dolasku, a o formi i klasi Ronalda i Bruna Fernandeša zaista ne treba trošiti reči.

Sve u svemu, Srbija odavno nije ispred seme imala tim ovako nakrcan sa velikim imenima, i pred Piksijevim igračima je zaista težak posao - da li i nemoguća misija?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    26. mart 2021 | 19:10

    3:2 za Srbiju!!! 😊😊

  • Kole 33333

    26. mart 2021 | 20:44

    Niko nije nepobediv!!!!

  • Mirko

    26. mart 2021 | 19:56

    Bojim se da će protiv nas pokazati sve što nisu protiv Azerbejdžana.. Prejaka ekipa... I ja kao i svi ostali priželjkujemo potop Portugala, ali budimo realni ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA