≫ 

Žoao Mutinjo se nije pojavio na treningu Portugala, verovatno propušta okršaj sa Srbijom

Nije jasno da li je reč o povredi ili o nekom drugom problemu

  • 0
Žoao Mutinjo Foto: Youtube / Printscreen

Strašan vezni red ima Portugal. Faktički od njih će i pretiti najveća opasnost na večerašnjem meču protiv Srbije, ako izuzmemo Kristijana Ronalda, na kojeg će morati da se obrati maksimalna pažnja.

Međutim, kako stvari stoje, na terenu verovatno nećemo gledati Žoaa Mutinja. Zamenik kapitena, koji je sakupio ukupno 131 nastup za nacionalni tim verovatno neće zaigrati i protiv Srbije. Razlog je taj što u petak nije trenirao na stadionu „Rajko Mitić“.

Nije sigurno da li je u pitanju neka povreda, ali je bilo evidentno da ga nema među saigračima u Beogradu. Na poluvremenu utakmice sa Azerbejdžanom je zamenjen, što ukazuje na to da Mutinjo očigledno ima nekakvih problema, koje nije obelodanio ni selektor nacionalnog tima Portugalije.

Pobeda nad Irskom od 3:2 dala je krila Srbiji i novom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koga večeras (20.45) čeka veliki izazov jer na Marakani gostuje jedna od najboljih reprezentacija na svetu Portugal, predvođen Kristijanom Ronaldom. Kvota na keca je 4,40, iks je 3,50, a dvojka 1,85. Pogledajte sve kvote kladonice MOZZART za Srbija - Portugal

Međutim, moći će Fernando Santoš da nadomesti njegov izostanak, pošto je umesto Mutinja na terenu na utakmici sa Azerbejdžanom bio Bruno Fernandeš. Od njega se očekuje da večeras bude starter protiv reprezentacije Srbije. Tada su se na klupi našli i Žoao Feliks, Diogo Žota i Renato Sančez, svi oni konkurišu da napdnu naš nacionalni tim večeras.

Hrvatska je loše krenula u kvalifikacije za SP, izgubila je od Slovenije, pa danas (18.00) mora da savlada Kipar u Zagrebu. Kvota na čistog keca je 1,20, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Kipar.

Video: Mitrović: Naša prednost timski duh, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA