≫ 

Ronaldo ispunio san dečaku koji je prešao 1.300 km i došao u Beograd da ga vidi

Portugalac je ispunjio želje svojih mladih fanova

  • 2
Fudbalska reprezentacija Portugalije Foto: MN Press

Dečak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom "Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram", ispunio je san.

U pitanju je Boris, koji je zajedno sa ocem došao iz Poljske i u jednom beogradskom hotelu  upoznao jednog od najboljih fudbalera sveta, dobio njegov autogram i zajedničku fotografiju.

Njegov otac Lukaš rekao je Tanjugu da su iskoristili nekoliko slobodnih dana u celoj ovoj situaciji sa korona virusom i da su presrećni što je Borisu san postao java.

- Često dolazimo u Beograd, ovo nam je 15. put. Znamo koliko je teško doći do Ronalda, pogotovo sada kad je pandemija, ali uspeli smo. Boris je dobio autogram, zajedničku fotografiju i loptu sa potpisima svih reprezentativaca Portugala - ističe Lukaš.

Borisov otac je veliki navijač Legije i Crvene zvezde, bio je na više utakmica crveno-belih, a izdvojio je mečeve u Ligi šampiona protiv Bajerna u Beogradu i Napolija u Napulju.

- Svi Zvezdini fudbaleri su nam omiljeni, naravno, najviše Filip Mladenović koji igra za Legiju - istakao je Borisov otac.

Inače, Boris je u Beogradu sem Ronalda upoznao i srpskog dečaka Todora, zajedno su uspeli da dođu do idola i ostvare san.

- Još pre dve godine kada je Ronaldo došao pokušao sam da dođem do njega, ali nisam uspeo. Čim sam saznao da je Portugal opet u grupi sa Srbijom, napravio sam plan, uzeli smo sobu u Hajatu i uspeli smo. Potpisao mi se na dres Juventusa - emotivno je ispričao Todor.

Ronaldo će večeras od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" predvoditi selekciju Portugala protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Video: Portugalci stigli u Beograd: Klinac prešao 1.300 kilometara za autogram Ronalda

(Telegraf.rrs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skënderbeu

    27. mart 2021 | 15:28

    Omiljeni fudbaler mu je filip mladenović, ali ipak daj ti meni autogram od Ronalda😂😂😂, niko nije lud da uzima autograme od fudbalera koji su ponikli u klubu koji ima samo nameštene uspehe kroz istoriju, podsmevali bi mu se vršnjaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA