Ronaldo ima luksuzan tretman, a poveo je i svog snagatora: Bivši MMA borac ga čuva gde god da krene

Ništa Portugalac nije želeo da prepusti slučaju u glavnom gradu Srbije

  • 6
Gonzalo Salgado, Ronaldov telohranitelj Foto: Instagram @goncalosalgadomma/ Printscreen

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo zaigraće večeras protiv Srbije na stadionu „Rajko Mitić“. Ali ono što je izuzetno interesantno jeste da  u našoj prestonici ima pravi kraljevski tretman, pošto je smešten u predsednički apartman hotela „Hajat“, a uz to ima svoje kuvare, sobarice i poslugu.

Zbog svih komplikacija sa koronavirusom, Ronaldo nije željan da stane u komunikaciju sa njegovim fanovima i navijačima, kojih u Srbiji ima mnogo, a neki su proputovali sve do Beograda kako bi bar dobili njegov potpis. No, pandemija diktira drugačije uslove.

Svestan je toga i Ronaldo, pa je sa sobom poveo i obezbeđenje, na čijem je čelu Gonzalo Salgado, koji je iskusni telohrantielj i nekadašnji MMA borac. Ujedno je i čovek od poverenja zvezde Juventusa, pošto već duži niz godina čuva Ronalda i zadužen je za određivanje trase kretanja i reakciju u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Na Instagramu konstantno kači slike iz teretane kako vežba da bi ostao u formi i na visini zadatka. Trenutno je težak gotovo 140 kilograma, a može se reći da je jedan od većih snagatora. Tokom godina je razvio sjajan odnos sa Ronaldom, koga prati svuda, od šetnji i privatnih žurki do putovanja sa reprezentacijom.

Video: Portugalci stigli u Beograd: Klinac prešao 1.300 kilometara za autogram Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA