≫ 

Sreća da drugi pomoćnik nije ovo video: Ronaldu nije priznat čist gol na Marakani

Portugalac je s pravom bio besan na sudiju iz Holandije

  • 40

Kakva sreća za fudbalere Srbije u nadoknadi utakmice. Portugalci su postigli pogodak za 3:2, koji nije priznat na kraju.

TV snimak je potvrdio da je Kristijano Ronaldo matirao bespotrebno istrčalog Marka Dmitrovića, ali drugi pomoćnik Holanđanina Danija Makelija ispod istočne tribine Mario Diks to nije video.

Stefan Mitrović je izbio loptu, ali je očigledno da je ona celim obimom bila u golu, pa je Kristijano Ronaldo protestovao kod pomoćnika, zbog čega je dobio i žuti karton.

Stefan Mitrović, Ronaldo, Gol Foto: Screenshot/Streamja

Sreća za našu reprezentaciju i što u kvalifikacijama za Mundijal nema VAR tehnologije, ovo bi verovatno bilo priznato na intervenciju iz VAR sobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    27. mart 2021 | 23:18

    Pod hitno Rajkovića na gol! Koji crni Dmitrović!

  • Aca

    27. mart 2021 | 23:25

    Golman nam je katastrofa .

  • Miril

    27. mart 2021 | 23:25

    Ovaj put smo imali srecu, ali smo je imali zbog sudijskog previda, a ne zato sto u zadnjim minutima igre , kalkulises i vracas golmanu loptu i kad treba i kad ne treba i dovodis ga u situaciju da primi gol ( sto i jeste, jer ruku na srce, gol je bio). Nepravda prema Portugalu, ali i mi smo je doziveli protiv Svice.... setite se ! Pozelimo nasoj repki srece i u ostalim mecevima i kvalifikaciju za Katar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA