Sadikov trener imao izliv besa posle primljenog gola u 100. minutu, urlao i negodovao!

Portugalac Gomeš bio je vidno uznemiran nakon što je njegov tim, koji se bori za ulazak u Primeru, ostao bez pobede duboko u nadoknadi vremena meča sa Leganesom

  • 4
trener almerije Foto: twitter/LaLigaLowdown

Španski druoligaš Almerija je u neverovatnoj utakmici, neverovatnoj jer je trajala 100+ minuta, odigrala nerešeno sa Leganesom 1:1 i tako posustala u jurnjavi za vodećim dvojcem Segunde Majorkom i Espanjolom.

Ekipa čija je udarna napadačka pesnica bivši špic Partizana Umar Sadik sada ima četiri boda manje od pomenuog liderskog tandema, a Leganes je četvrti sa tri boda manje od Almerije, i upravo je zbog načina na koji je njegov tim izgubio krucijalne bodove trener Almerije Žoze Gomeš bio vidno ljut i uznemiren posle meča.

Komentarišući epilog utakmice, već treće vezane u kojoj njegov tim nije pobedio, Gomeš se naglo uzbudio i počeo da viče i gestikulira rukom, negodujući zbog toga što se ne poštuju ni on, ni ekipa koju vodi. I to je jasno želeo da kaže pred kamerama.

Malo slabijih rezultata u poslednja tri kola, malo i zbog primljenog gola u 100. minutu, tek Gomešu se sve skupilo, pa je toliko burno reagovao da je gotovo urlao u jednom trenutku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    28. mart 2021 | 18:18

    ako je on sadikov trener ko trenira ostatak ekipe

  • 5

    28. mart 2021 | 19:24

    A BONUSI OD ŠESTARA ? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA 🌟🌟🌟

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA