"O, ne... Čak i ovde": Dešanova komična reakcija na pitanje Kazahstanaca o Karimu Benzemi

Selektor Francuske se na sjajan način „izvukao“ na konferenciji za medije

  • 1
Didije Dešan Foto: Twitter / Printscreen

Fudbaleri Francuske uspeli su da savladaju Kazahstan na gostovanju prilično lako (0:2) u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a selektor Trikolora, Didije Dešan je nakon susreta morao da se suoči sa pomalo neočekivanim pitanjem na konferenciji za medije.

Sve je bilo vezano za Karima Benzemu, koji je 2015. godine izbačen iz reprezentacije Francuske zbog skandala u kojem ga je saigrač Matije Valbuena optužio da ga je ucenjivao njegovim porno snimcima, a napadač Real Madrida je te navode demantovao.

Bilo kako bilo, odlučeno je da ga više u nacionalnom timu neće biti, a Dešan je svojevremeno poručio da bira igrače za koje smatra da će doprineti samom timu, pritom izbegavavši da govori o zvezdi Kraljevića.

Upravo zbog toga ga je novinarsko pitanje u Kazahstanu pomalo zateklo, ali je Dešan pokazao kakav je šaljivdžija pa je prvo bledo gledao u čoveka koji mu je postavio pitanje, a onda se nasmejao.

- O ne, čak i ovde... Idemo na neko drugo pitanje. Novinari iz Francuske su vam rekli da me to pitate, sigurno – našalio se selektor Francuske u osmeh i gestikulaciju.

Što se Bezneme tiče, on je za nacionalni tim upisao ukupno 81 nastup i postigao je 27 golova, a ranije je igrao za sve mlađe selekcije Trikolora. Njegova priča među Galskim petlovima je završena prerano i najverovatnije nikada više neće biti u dresu svoje zemlje.

Video: Na bedemu pored reke Lim osvanule poruke podrške za Velju Nevolju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA