≫ 

"Hvala mojim Grobarima na podršci za obaranje rekorda": Mitrović poslao poruku navijačima Partizana

Napadač Srbije obratio se putem društvenih mreža

  • 27
Aleksandar Mitrović Foto: Screenshot / FK Partizan / Twitter

Fudbalska reprezentacija Srbije je došla do podviga protiv Portugala, pošto je tokom drugog vremena stigla dva gola zaostatka i izborila bod (2:2), a na tom meču se posebno istakao naš najbolji strelac ikada, Aleksandar Mitrović.

On je upravo svojim golom u 46. minutu kojim je smanjio na 1:2 definitivno prestigao Stjepana Bobeka na večnoj listi, nakon čega je izjavio da se tu neće zaustaviti i da će pokušati da dođe do brojke koju će teško ko moći da obori.

A ponosni na njega su naročito u Fudbalskom klubu Partizan, gde je igrač Fulama stasao i vinuo se u fudbalska nebesa. On je preko naloga ovog kluba na društvenim mrežama poslao poruku za sve navijače crno-belih.

- Zdravo svima, zahvalio bih se svim partizanovcima, svim mojim Grobarima na lepim porukama i na podršci za obaranje rekorda. Hvala puno i vidimo se uskoro! – rekao je Mitrović.

Naš fantastični napadač će imati priliku da upiše nove recke već sutra od 18.00 časova kada Srbija gostuje u Bakuu protiv Azerbejdžana u meču u kojem ćemo pokušati da dođemo do salda od sedam bodova na kraju prvog dela kvalifikacija.

Video: Rekorder Mitrović: Ja danas živim svoj san

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    29. mart 2021 | 15:44

    Ali koji je to kompleks nize vrednosti da se napise 'jedan od nas'. Nista ne bi sporno bilo da on igra u partizanu sad, pa da napisu, ali ovako se pravi slika kao da navijacima zvezde to smeta, a nije tako. Niko da napise od novinara da je recimo obezbedio 30 karata delijama za utakmicu protiv totenhema kad je bila zabrana. Covek nema kompleks kao pojedini, lik je car.

  • srpska

    29. mart 2021 | 13:45

    kamo srece da svi navijaci ..delije..grobari..i ostali cestitaju Mitrovicu..pa da se on zahvali svima..i ujedini ih

  • NN

    29. mart 2021 | 14:06

    Samo jako Mitre... Tvoji grobari ce uvek biti uz tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA