Nastavljaju se promene na Đuzepe Meaci: Inter posle sedam godina dobio novi klupski grb!

Biće to njihov petnaesti logo od osnivanja kluba 1908. godine

  • 0
FK Lacio - FK Inter Foto: Tanjug / AP

Dugo se polemisalo oko toga da li Inter treba da menja već postojeći klupski amblem. Ali kineski vlasnici su bili uporni u toj nameri, pa su odlučili da osveže brend koji bi vrlo lako na kraju sezone mogao da dođe do Skudeta. Pitanje je samo da li će se to dopasti navijačima Nerazura.

Novi grb je umnogome drugačiji od onog na koji smo navikli. Boje su definitivno izmenjene i sada se više potencira na plavoj i crnoj, zbog kojih fudbaleri Intera i nose nadimak Nerazuri.

Iz Intera su paralelno sa ovom promenom najavili i da će menjati ime kluba, tačnije želeli su Kinezi da skrate ono zvanično. Tako će umesto Internacionale Milano, klub u narednim sezonama nositi daleko pogodnije ime – Inter Milan. A tu se neće stati, pošto se planira izgradnja novog stadiona, mada je to sve u magli i dalekoj budućnosti. Naročito uzmemo li u obzir trenutnu finansijsku situaciju.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Sky Sports (@skysports)

Inter inače i spada u timove koji su često menjali logo. Ovaj poslednji im je ukupno petnaesti od osnivanja kluba 1908. godine. Prethodna dva, koja su ličila jedan na drugi bila su aktuelna poslednjih 14 godina. Sada je očigledno došlo neko novo, minimalističko vreme.

Video: Stanković: Ciljevi se znaju, najjači tim protiv IMT-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA