≫ 

Vlahović na vrhu liste želja Arsenala: Pižon bi mogao da dobije naslednika u Londonu

Londonski klub želi Vlahovića

  • 4
Dusan Vlahovic Foto: Tanjug/AP

Nije ovo bila sezona iz snova za Arsenal, pa Tobdžije polako prave planove za narednu godinu. I već na leto je spreman da izdvoji nešto više od 35 miliona evra za napadača Fiorentine Dušana Vlahovića, prenosi Kalčo Merkato.

Veliki broj napadača je povezivan s ekipom Arsenala, a kako italijanski mediji navode, Dušan Vlahović je najnovije ime na toj listi.

Srbin je postigao 12 golova u šampionatu Italije, dok je postigao pogodak i za reprezentaciju naše zemlje na meču protiv Irske. Na sebe je skrenuo pažnju kada je za svoju Fiorentinu postigao tri pogotka za manje od jednog poluvremena.

Vlahović je već ranije dovođen u vezu s ekipama iz Premijer lige, pošto je Vest Hem pokazivao interesovanje da vidi srpskog napadača u svojim redovima. Podsetimo, njega očekuje još jedan meč s reprezentacijom večeras u Bakuu, jer će naša selekcija odmeriti snage sa timom Azerbejdžana. Meč je na programu od 18 časova večeras.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    30. mart 2021 | 15:42

    Arsenal već ima 3 odlicna napadača.. Bio bi to promašaj.. Za njega je Nemačka gde se daju golovi recimo pravi naslednik Lewandowskog

  • bg

    30. mart 2021 | 16:11

    Kakav je trag ostavio pizon u Arsenalu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA