Ispred čuvenog golmana su na stolu četiri opcije: Gde će Đanluiđi Bufon završiti svoju karijeru?

Italijan želi još da brani i smatra da to može da radi kvalitetno

  • 1
Đanluiđi Bufon Foto: youtube/freekickerz

Legendi Italije i Juventusa Điđiju Bufonu ističe ugovor ovog leta s Juventusom, a on još uvek ne planira da završi karijeru već traži novi klub. On je u januaru napunio 43 godine, što ga svrstava među najstarije aktivne fudbalere na svetu.

Gazeta prenosi da će najverovatnije sledeća destinacija Bufonu biti Portokoji je već jednom želeo da dovede Điđija Bufona, pre dve godine kada je napuštao PSŽ.

- Bili smo spremni da potpišemo za Porto, ali onda je stigao poziv Juventusa - izjavio je golmanov agent, Silvano Martina za Kalčomerkato.

Gazeta takođe navodi još neke klubove kao potencijalne destinacije za kraj karijere. Bufon ima priliku da ostane u Italiji, jer kako se navodi Napoli traži zamenu za Ospinu ukoliko on napusti klub. A u igri je i Bufonov bivši klub - Parma.

Za Bufona postoji mogućnost i da se ponovo vrati u francusku ligu, samo ovoga puta ne u PSŽ, već je za njegove usluge zainteresovana ekipa Lila, koja se trenutno bori za šampionsku titulu protiv Svetaca i ekipe Liona.

Iako je zagazio u petu deceniju, Bufon veruje da bi mogao da se izbori za startnu postavu u nekom od klubova na najvišem nivou.

Video: Neobične metode Japanca u reprezentaciji Srbije: Izveo igrače na ulice Bakua da treniraju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    30. mart 2021 | 16:56

    U njegovim godinama, tj.u 43 je dino zof bio svetski prvak sa italijom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA