"Zauvek će nositi traku": Pogledajte smeh i odgovor trenera Portugala na pitanje o Ronaldovom gestu

Selektor Portugala kaže da je Ronaldo primer za sve koji se bave fudbalom

  • 1
Fernando Santoš Foto: Twitter @goal / Screenshot

Jeste Ronaldo jedan od najboljh fudbalera današnjice, ali se mora reći da je u Beogradu napravio veliku glupost. Nakon što mu nije priznat gol pred sam kraj utakmice, on je odšetao ka tunelu i bacio svoju kapitensku traku na zemlju, pre nego što je sudija Dani Makeli označio zvaničan kraj susreta.

Pominjalo se da bi UEFA mogla da pokrene disciplinski postupak zbog takvog ponašanja portugalskog asa, jer je prekršio nekoliko članova pravilnika, ali s obzirom na to da je reč o Kristijanu Ronaldu, teško je verovati da će se to i ostvariti.

Portugalci će večeras gostovati Luksemburgu, a novinare je zanimalo da li će fudbaler Juventusa zadržati kapitensku traku nakon scene u Beogradu. Selektor Fernando Santoš se samo nasmejao.

- Ha-ha-ha, da. Naravno da će zadržati traku. Zauvek. Ako nikoga ne uvredi. Kristijano je nacionalni primer, pisali ste o tome na stotinu puta. Kad god neko mlad dođe na prvu konferenciju za medije, to je uvek prvo pitanje – kakav je Kristijano? I svi imamo isti odgovor – on je pravi primer, primer predanog rada, dobrog posla na treningu, kako dočekuje ljude. Primer je za sve. Njegov društveni život takođe. Ako bi Kristijano razljutio svog trenera, saigrače ili federaciju svojim neprikladnim ponašanjem, onda bih razmislio o čitavoj situaciji – zaključio je Santoš.

Videćemo da li će navedena situacija iz srpske prestonice dodatno razljutiti Ronalda, te da li će svoj bes iskaliti na Luksemburžanima ili će ova reprezentacija uspeti da napravi čudo i šokira Portugal.

Video: Mitrović: Ubeđivao sam Ronalda ali on ima svoje viđenje situacije, ja mislim da lopta nije ušla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA