Real prodaje šestoricu igrača da bi doveo dve megazvezde

Čak planiraju da se reše i dve ikone kluba Ramosa i Marsela

  • 2
Atalanta - Rea Foto: Tanjug/AP

Kako javlja Mundo Deportivo inače katalonski sportski list, u Real Madridu smišljaju plan kako da dovedu Kilijana Embapea i dve godine mlađeg Erlinga Halanda.

Na njima dvojici Real planira graditi ekipu za naredne sezone.

U Madridu, prema istom izvoru, ne bi bili zadovoljni samo jednim transferom, nego žele obojicu. Ipak, postoji mogućnost da će Embapea pričekati godinu dana jer ugovor s PSŽ-om ima do 2022. godine i tada bi ga mogli dobiti bez obeštećenja.

Kilijan Embape Foto: AP/Tanjug

Puno veći problem Realu predstavlja realizacija transfera Halanda jer norveški napadač ima ugovor do 2024. godine i Borusija za njega traži čak 180 miliona evra. Da bi doveo Halanda, kojeg želi i najveći Realov rival Barselona, Madriđani će prodati nekoliko igrača.

erling haland Foto: Tanjug/Ap

Prvi na popisu onih koji odlaze je Geret Bejl koji ima platu 15 miliona po sezoni. Rafael Varane je sam zatražio transfer, odbija produžiti ugovor i izvjesno je da će ovog leta napustiti Madrid. Na odlasku je i Isko, koji igra sve manje i sve lošije.

Serhio Ramos i Marselo, dve legende Reala, verojatno će takođe otići. Pregovori s Ramosom oko novog ugovora su prekinuti, a Real se želi rešiti i Marselove plate, jer na njegovom mestu planira koristiti mlađe igrače.

Eden Azar nije opravdao novac koji je Real uložio u njegovo dovođenje pa su u Madridu izgubili strpljenje prodaće ga što pre, a novac za Halanda i Embapea u Realu planiraju skupiti i prodajom Vinisiusa, mlade brazilske zvezde.

Video: Šta je Florentino Perez rekao Damjanoviću nakon što je ovaj dao tri gola Realu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA