≫ 

Selektor Stojković: Učinićemo sve da ostanemo na prvom mestu, reč "predaja" ne postoji!

Šef struke srpske selekcije je bio zadovoljan igrom "orlova"

  • 6

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je da su "orlovi" u pobedi nad Azebrejdžanom pokazali da su bolji tim od domaćina.

- Najvažnije je da smo osvojili tri važna boda, tako smo se i pripremali. Da vas ne vara prvo poluvreme, jer smo igrali dobru igru i imali vođstvo, ali smo videli da u drugom poluvremenu može da ode u pogrešnom smeru. Čestitam svojim igračima to što nisu izgubili nadu u pobedu i što imaju karakteru. Prelepo veče u Bakuu zaista, pokazali smo da smo u svim parametrima bolji od Azerebejdzana - kazao je Stojković.

On je takođe istakao da se uvek mora ići napred, iako su neki igrači izmoreni tempom iz šampionata iz kojih dolaze.

- U svakoj utakmici moramo da pokažemo to lice, da se ne predajemo. Predaja reč ne postoji, ne želimo da je koristimo. Svaka utakmica je teška sama po sebi, ali igrači su pokazali jednu borbenost i gledamo da to tako bude i u nastavku. Naši igrači dolaze iz teških prvenstavama, ne treba zaboraviti umor, ali su pokazali želju. Možemo da budemo zadovoljni - izjavio je Piksi.

Stojković je naglasio još jednom da će se svi truditi da Srbija ostane na vrhu grupe.

- Mi ćemo učiniti sve da ostanemo tu. Verujemo da možemo. Tu veru i tu nadu niko ne može da nam oduzme, biće sve bolje i bolje. Nemojte očekivati da će neko dobijati sa tri-četiri razlike, ali smo dobili apsolutno zasluženo. Igrači su pokazali visok profesionlanizam, pokazali su da pozitivna atmosfera može uticati na celokupni ambijant. Mislim da su izmene doprinele tome da se uspostavi igra i taj drugi gol je došao kao kruna. Mitrović je ponovo postigao gol i to je fantasitčna stvar. Trudićemo se da ostanemo na čelu tabele - zaključio je selektor.

Video: Mitrović objasnio novu proslavu gola: Zove se mafija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    30. mart 2021 | 20:33

    Tako je momče ! Molim te ko Boga vrati Ivanovića i Matića u tim .

  • .

    30. mart 2021 | 20:30

    Ma daj bre,pa vec veceras neces biti prvi,Portugal ove dobija dva i vise razlike i niste prvi..

  • Sale

    31. mart 2021 | 09:47

    Igra loša mora to mnogo bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA