≫ 

Pogled na tabelu od kog nas više nije sramota: Srbima se vraća vera u reprezentativni fudbal

Tek je počelo s Piksijem, ali miriše na dobro...

  • 29
Srbija Foto: Screenshot/SofaScore

Ovog utorka stavljena je tačka na kvalifikacije u grupi A, a posle martovskog mini-ciklusa i tri odigrana kola možemo da kažemo da nismo skoro imali ovoliko razloga za zadovoljstvo kada pogledamo tabelu u našoj kvalifikacionoj grupi.

Reprezentacija Srbije sa sedam bodova iz tri utakmice deli prvo mesto sa Porugalijom, a šlag na torti je teško izvojevana pobeda u duelu sa Azerbejdžanom od 2:1 ovog popodneva.

Pre toga pobedili smo Severnu Irsku (3:2) i remizirali sa Portugalcima (2:2), pa ipak u lepom raspoloženju dočekujemo septembar i nastavak trke za plasman u Katar.

U drugom delu godine imaćemo možda i Luksemburžane kao potencijalnog protivnika u borbi za jedno od dva mesta u grupi jer su i pored poraza ove večeri od 3:1 protiv Portugalije pokazali trijumfom u Dablinu nad Irskom da su izrasli u dobar tim.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Portugalci, kao Portugalci i dalje ostaju glavni favoriti, ali zašto da se do kraja ne "pošibamo" s njima za to prvo mesto, kada nam već i raspored ide na ruku.

Jedno je sigruno, borba za Katar se nastavlja od 1. septembra, a Dragan Stojković je uspeo za desetak dana i tri utakmice da nas posle dosta vremena natera da i na tabelu u kvalifikacionoj grupi gledamo s ponosom.

Izgleda da se srbima vraća vera u reprezentativni fudbal...

Video: Mitrović objasnio novu proslavu gola: Zove se mafija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    30. mart 2021 | 23:57

    Mada moram da primetim da smo ekipa sa najvise primljenih golova, u odbrani smo kiksnuli svaku utakmici.... To bas i nije pohvalno i mora da se menja...

  • Goran F

    31. mart 2021 | 07:38

    🌠🌠🌠za svaku pohvalu ste momci ,samo tako nastavite i cela fudbalska Srbija je uz vas🌠🌠🌠 DELIJE SEVER ⚽⚽⚽🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Ovo

    31. mart 2021 | 07:25

    kad vide Krstajic i Kokeza ima da propadnu u zemlju !!! Do zivota celog. Sad se dobro vidi ko je kocio nas FUDBAL 🐐🐑!!!! Sramote jedne vidite sta je pravi FUDBAL a ne BUNKER. 🤫😂😂😂😂😂😂😂 ⚽️🇷🇸SRBIJA 🇷🇸💯%🍻🥃🍻🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA