≫ 

Otkriven razlog misteriozne proslave gola Orlova: Za sve je kriva "Mafija"

Mitrović i Tadić o neobičnom detalju iz Bakua

  • 6

Veliku pažnju tokom pobede nad Azerbejdžanom u Bakuu privuklo je radovanje reprezentativaca Srbije posle vodećeg gola Aleksandra Mitroviča iz 16. minuta.

Orlovi su se posle pogotka našli u neobičnom "hadlu", po ugledu na NFL timove, što je bilo nešto što ranije nismo viđali. Zato je po završetku utakmice Mitrović objasnio pozadinu proslave pogotka.

- To je nešto naše... Imamo neku igru koju igramo, cela ekipa, cela svlačionica. Igra se zove "Mafija", jako je komplikovana, ali smo svi u toj grupi i onda smo se dogovorili da to bude jedan način da proslavimo gol. Tako da je stvarno lep način za proslavu gola.

- Jako je teška igrica, imaš bandite, adovkate, detektive, medicinske sestre... Svako dobije po kartu i onda ide svađa, treba da se nađu banditi. Jako je zanimljiva igra i sve nas više igra. Svakoga dana, posle ručka i večere igramo i u avionu. Nas 20 igrača je igra, jako je dobra i za atmosferu i za zanimaciju po karantinima i hotelima - tvrdi Mitrović.

Rekorder po broju golova za Srbiju kaže da je atmosfera u timu sjajna i zahvaljujući "Mafiji".

- Izbacili smo telefone, uglavnom smo po sobama bez interneta, atmosfera je old-skul - kaže Mitrović.

I Dušan Tadić ističe da igrica doprinosi lepoj amtosferi u ekipi.

- Ja sam to igrao sa decom, zanimljiva je igrica i tako smo i proslavili gol. Malo smo se zezali, okupili i tako smo rpolavili. Lepo je, pokazuje zajedništvo u ekipi - kaže Tadić.

Kapiten Ajaksa otkriva i ko je najbolji u igrici.

- Nema tu najboljih, svi onako malo blefiraju, lažu, ima dobrih igrača. Gajić je jako dobar, nikad ne znaš šta ima i ovaj Grujić... Izgleda ta Zvezdina škola, dobro su se pokazali. Igraju dobri momci protiv loših - zaključio je Tadić.

Video: Tadić objasnio ko je najbolji u igrici: Grujić i Gajić najbolje lažu, ne znam zašto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nody

    30. mart 2021 | 23:31

    Inace su fudbaleri poznati po inteligenciji,zato i zene manekenke i pevaljke da bi bili na istom nivou,a igra je toliko komplikovana da nije za djecu mladju od 6 godina ( tako piše na omotnici)

  • XNXX

    31. mart 2021 | 06:29

    Tu igricu igraju moja deca od 8 i 6 godina..

  • Miki

    31. mart 2021 | 04:11

    Mi živimo u matriksu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA