≫ 

Haland postaje najplaćeniji fudbaler sveta, Građani spremili neverovatnu ponudu

Više od pola miliona evra na nedeljnom nivou...

  • 6
erling haland Foto: Tanjug/Ap

Jedan od najtraženijih igrača na tržištu ovog leta biće Erling Haland, Borusija iz Dortmunda traži 180 miliona evra, a Mančester Siti je spreman da to plati, navodi tabloid San.

Haland je ove sezone postigao 33 pogotka na 31 utakmici za Milionere, što je privuklo vodeće svetske klubove. Međutim, nije svako u mogućnosti da plati iznos koji Borusija traži.

Pre utakmice s Kelnom, Real je saopštio da Haland želi da dođe kod njih i postane glavna figura Kraljevskog kluba, ali u trku se umešao i Mančester Siti.

Kako navodi San, Mančester Siti je pripremio platu veću od 600.000 evra na nedeljnom nivou za Norvežanina.

Ovakvim ugovorom, Haland bio postao najplaćeniji igrač u istoriji, obišao bi čak i Lionela Mesija koji je na 645.000 nedeljno!

Mančester Siti je pre nekoliko dana objavio kako će ih Serhio Aguero napustiti nakon punih 10 godina, a Građani u Halandu vide idealnu zamenu za Argentinca i legendu kluba.

Video: Rajković o Kostićevom penalu: Sledeći put neka gleda malo iza sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija CH

    1. april 2021 | 07:56

    Sirovina obicna

  • Cocc

    1. april 2021 | 07:51

    600>645

  • Vvv

    1. april 2021 | 12:55

    Ovaj decko je talentovan,i sjajan ALI samo ako igra u timu vrhunskih kreatora igre koji ce ga snabdevati loptama. U suprotnom on je beskoristan, sto se moze i videti u reprezentaciji Norveske na primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA