≫ 

Reprezentativac odbio da igra u Humskoj, jer tamo nema toalet papira: Novi biseri Radeta Bogdanovića

Kolarov je ponovo bio na udaru uz poruku da je trebalo da Konteu počupa onu "presađenu kosu"

  • 10
Rade Bogdanović Printskrin: RTS 1

Bivši reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović prilikom svakog gostovanja u nekoj od emisija, natera javnost da priča o tome, zbog svojih izjava gde nema dlake na jeziku.

Pre tri meseca Rade je gostovao u Jutjub emisiji "Balkan info", gde je govorio o fudbalerima, životima istih, a dotakao se i bivšeg kapitena Srbije - Aleksandra Kolarova.

Tada nije štedeo reprezentativca zbog njegovih igara, a najviše se dotakao njegovog odbijanja da igra meč protiv Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo, a prozivao ga je i za izgrađene kvadrate nekretnina u Beogradu.

A evo, samo tri meseca kasnije, Rade je gostovao u podkastu za Sputnjik gde je ponovo iskoristio šansu da kaže nešto o Aleksandru Kolarovu.

- Staviš u zabludu sedam dana selektora koji pravi određenu taktiku zbog tebe, a ti mu onda saopštiš da ne možeš da igraš. Na tolike milione koje si zaradio igrajući fudbal, hiljade kvadrata si više u Beogradu podigao nego Energoprojekt.

- Ti dođeš u situaciju da ne možeš onom Konteu da kažeš 'Vidi, nemoj da me zoveš više, tu ću ti kosu, što si u Turskoj presadio, počupati, hoću da igram za svoju državu'.

 

Rade Bogdanović je očigledno i dalje ogorčen na ponašanje Kolarova koga je bio glas da je bio faktor loše atmosfere u svlačionici reprezentacije.

Nakon priče o Kolarovu, Rade se okrenuo i jednoj anegdoti sa jedne reprezentativne utakmice, međutim, ovoga puta nije hteo da otkrije koji igrač je u pitanju.

- Dolazi fudbaler selektoru, pored selektora stoji pomoćni i kaže 'Šefe nemojte nikad više da me zovete ako ćemo igrati na stadionu Partizana, jer teren nikad nije pokvašen i nikad nema toalet papira u WC-u.

Takođe, potkačio je i Luku Milivojević, koji je već opleo po Savezu nakon što je saznao da nije u planovima selektora Piksija istakavši da "nije Redondo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA