Danijel Ager zaplovio u trenerske vode u Danskoj, pomoćnik mu je nekadašnji igrač Evertona

Zanimljiva kombinacija bivših igrača Redsa i Karamela

  • 0
Danijel Ager Foto: Youtube / Printscreen

Mnoga slavna fudbalska imena su u poslednjih nekoliko godina uplovila u trenerske vode. Poslednji koji je to učinio je Danijel Ager, pošto je nekadašnji štoper Liverpula „ubo“ prvi posao po okončanju karijere i vodiće danskog drugoligaša, HB Kege.

On će voditi klub počev od naredne sezone, a ugovor je za sada potpisan do leta 2024. godine. Cilj HB Kegea je da za to vreme izbori plasman u najviši rang takmičenja, a prethodni put je to uspeo da učini 2012. godine. Svi veruju da će uz Agera na klupi priča biti lakša.

On je svoju fudbalsku karijeru započeo i završio u Brendbiju, a u međuvremenu je proveo osam godina u dresu Liverpula za koji je nastupio ukupno 232 puta i postigao 14 golova. Pet godina nakon što je okačio kopačke o klin, upustio se u novu avanturu.

- HB Kege je savršeno mesto za mene za početak trenerskog posla. Radujem se početku naredne sezone i jedva čekam da opet radim pod pritiskomrekao je Ager za danske medije.

Zajedno sa Danijelom Agerom, HB Kege je doveo i pomoćnog trenera. Reč je o još jednom poznatom igraču, koji je jedno vreme nastupao za Everton, Larsu Jakobsenu.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA