Cena srpskog fudbalera u dresu Austrije skočila za 10 miliona evra

Saša Kalajdžić igra u vrhunskoj formi ove sezone

  • 4
Saša Kalajdžić Foto: Profimedia/Tom Weller/AFP

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Saša Kalajdžić, svojom odličnom igrom u nemačkoj Bundesligi, povećao je i svoju "cenu".

Ovaj 23-ogodišnji igrač VfB Štutgarta dao je osam golova u poslednjih osam utakmica i time je povećao svoju cenu za čitavih 10 miliona evra.

Naime, trenutno se njegova cena procenjuje na 17 miliona evra.

I u dresu austrijske reprezentacije on je pokazao odličnu igru, te je postigao aktuelno tri gola u dve utakmice.

Stoga se Štutgart nada da bi mogao da zaradi bar 25.000.000 evra od Kalajdžića, što bi bio treći najveći transfer u istoriji ovog kluba, odmah iza Benžamena Pavara koji je prešao u Bajern za 35.000.000 evropskih novčanica, odnosno Marija Gomeza koji je isti klub otišao za 5.000.000 manje.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    1. april 2021 | 09:49

    Da je on htio biti srpski fudbaler to bi i bio. Ovako je austrijski,a nama ostaje da se zapitamo zašto ne možemo privući djecu naše emigracije da igraju za Srbiju. Odgovor leži u organizaciji, savezu, atmosferi i rezultatima.

  • Dorijel

    1. april 2021 | 10:01

    Nije on Srbin vec Austrijanac!!!,da je Srbin ne bi igrao za Tudju zemlju....zalosno igraju za drugu zemlju,busaju se o prsa da su veliki Srbi!!!

  • Džontra

    1. april 2021 | 11:49

    To što vi u komentarima pričate o nekakvom Srpstvu, da bi se dobio poziv ima par uslova,da mora promeniti menadžera ili čak nekada direktno se traži keš pogotovo mlađi uzrasti.I to je kraj žalosne priče

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA