≫ 

Kolarov otkrio misteriju oko Škotske i povrede: "Ja sam doneo odluku da ne igram, a ne trener"

Fudbaler Intera je objasnio kako se sve desilo

  • 30
Aleksandar Kolarov Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Intera i bivši kapiten reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov bio je gost emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na televiziji Nova S.

On je u razgovoru ispirčao šta se dešavalo pred meč sa Škotskom za odlazak na Euro i da li je bio povređen.

- Što se mene tiče, to što je bilo u novembru, ja sam doneo odluku da ne igram, nije tačno da je trener meni zabranio.

- Neke stvari sam na svoju ruku radio, nisam bio zdrav, mogao sam da izađem na teren, pa da se posle deset minuta uhvatim za nogu i da bude sve u redu.

Aleksandar Kolarov Printskrin: Nova S

- Mogao sam da očekujem da će FSS tad da stane iza mene, sad što su se javljali i pričali, neko je komentarisao iz svog interesa. Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi, zbog penala, očekivao sam da na mene bude najveća krivica. Sada je druga energija, čini mi se - rekao je Kolarov.

Video: Kolarov o višegodišnjem ispadanju iz igre za Euro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    2. april 2021 | 23:00

    Covece sta si ti sad uopste htio da kazes..?To sto si ti uradio kao kapiten i kao jedan od najiskusnijih igraca u timu,izdaja je blaga rec.Imamo priliku posle 20 godina da odemo na evropsko,igramo kuci,imas milione na racunu,obezbedio se za 3 zivota i ti doneses odluku 3 sata pre meca da ne igras..takva utakmica se mora igrati pa taman da vise nikad ne sutnes loptu.Imas obraza doci na televiziju i pricati uopste o tome i kako te neko trebao zastititi,SRAMI SE!

  • Zeljko

    2. april 2021 | 23:06

    Dobro sto Piksi nije zvao ove dinosauruse sto misle da su nezamjenjivi.To je naj gora generacija igraca i zasluzili su odavno da nista ne znamo o njima.

  • Nešo

    2. april 2021 | 22:52

    Super si ti meni , eto sad ti se ispunila zelja ne igraš više , nego reci ti meni kako te nije bilo sramota da prihvatiš kapitensku traku pored Ivanovica ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA