≫ 

Tri Mesijeve zapovesti za ostanak u Barseloni: Mladi lavovi, superzvezda i on kao gazda

Argentincu ističe ugovor 30. juna i ako ga ne produži odlazi bez obeštećenja

  • 3
Lionel Messi, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi predao je Barseloninom predsedniku povratniku Džoanu Laporti tri zahteva za ostanak u Barsi, navodi Eurosport.

Ako se zahtevi ispune, produžiće ugovor, koji završava 30. juna. U protivnom, u 33. godini iz kluba svog života odlazi kao slobodan igrač, bez odštete.

Mesi želi da Barselona dovede još jednu superzvezdu i to u napadu, kako bi njega rasteretila.

Laporta zna za ovu Mesijevu želju i nameravao je da je ispuni dovođenjem njegovog prijatelja Serhija Aguera, ali juče su na razgovoru kod predsednika Barse bili Mino Raiola i otac Erlinga Halanda.

To ne znači da najbolji mladi napadač sveta dolazi u Barselonu. Ovaj dvojac je, naime, na turneji po španskim i engleskim velikanima, gde prikuplja ponude.

Drugi Mesijev zahtev je da nova Barselona igru temelji na mladim igračima koji su u posljednjih godinu dana pokazali ogroman potencijal. To su Ansu Fati, Pedri i Ilaiks Moriba.

Treći Mesijev zahtev je da stalno bude na vezi s predsednikom kako bi znao njegove planove i strategiju vođenja Barselone.

Mesi je usput izrazio zadovoljstvo odnosnom s trenerom Ronaldom Kumanom, koji pokazuje da poštuju njega i njegovo mišljenje.

Video: Profesor Milivoje Karalejić o druženju sa Ronaldinjom i Mesijem u Barseloni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    2. april 2021 | 23:36

    Vratite mu Inijesu Cavija i Jovica ako ga Real pusti.

  • 💪

    3. april 2021 | 00:32

    Можда ово "да буде газда" делује мало узвишено, али нема те особе која Барселони жели више среће и успеха од њега. Није он више само играч, али још увек може много да пружи! 🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA