≫ 

Najneverovatnijih 0:0 srpskog fudbala: Voždovčani 25 puta "tukli" na gol, promašivali kao omađijani

Za rubriku "verovali ili ne" šta su sve promašili fudbaleri Zmajeva

  • 0
voždovac mačva Foto: youtube/Super liga Srbija

Meč između Voždovca i Mačve, odigran u okviru 29. kola Superlige u petak, jedini je protekao bez golova, što je malo ko očekivao imajući u vidu renome oba rivala i njihove pozicije na tabeli.

Međutim, tek kada se pogledaju "hajlajtsi" sa meča na Krovu postaje jasno da je poptuno neverovatno kako je meč završen bez golova, tačnije bez ijedne lopte u mreži gostiju, gotovo za rubriku "verovali ili ne".

Domaći tim igrao je Viktorije ispred gola Šapčana, pogađao stative (dva puta), promašivao iz najpovoljnijih mogućih prilika, zicere, opsedao kazneni prostor "fenjeraša", i opet - ništa.

Prema zvaničnoj statistici, igrači Voždovca uputili su 25 udaraca ka golu Mačve, od toga je čak 13 išlo u okvir gola gde je nesavladiv bio golman gostiju Miloš Gordić. Doduše, najveće "zasluge" što je rezultat sa početka meča ostao na snazi do kraja, snose isključivo igrači domaćeg tima koji su kao sa povezima preko očiju gađali kada bi se našli u gol-šansi.

Pogledajte i sami iz kojih sve pozicija igrači Voždovca nisu uspeli da pogode mrežu Mačve.

Pre večitog derbija u sredu, Zvezda ima zadatak da danas (17.00) nastavi seriju pobeda na gostovanju Napretku u Kruševcu i mirno sačeka najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,13, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda

Čak 18 pobeda u zvaničnim mečevima vezao je Partizan od 31. oktobra i želi da upiše i 19. pred večiti derbi u sredu. Večeras (19.05) mu u Humsku stiže Metalac, a kvota na keca je 1,12, dok je na kombinaciju 1&3+ 1,48. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Metalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA