Hit priča iz Njujorka: Ronaldov logo na pakovanjima kokaina, krijumčari kod sebe imali 50kg droge!

Pokušali su da svetskom popularnošću Portugalca garantuju za kvalitet

  • 0
Kristijano Ronaldo, Srbija - Portugal, Portugalija 2021 Foto: MN Press

Nije tajna da pojedine poznate ličnosti privlače mnogo pažnje. Iako to nekada može da bude dobro i produktivno, u pojedinim situacijama može se povezati i sa određenim krinimalnim radnjama. To je osetio na svojoj koži Kristijano Ronaldo.

Njegov logo „CR7“ je veoma poznat širom sveta, a ovoga puta su stvari otišle toliko daleko, da su određeni krijumčari kokaina odlučili da ga stave na pakete koji su dostavljali na nepoznatu lokaciju.

Portugalac nema nikakve veze sa ovom vešću, barem ne direktno, ali je interesantno da je policija u Njujorku uhapisla dvojicu ljudi zbog toga što su prevozili čak 50 kilograma kokaina, koja je bila prodavana u ambalaži sa pečatom i logom poznatog fudbalera.

- Više od 50 kilograma kokaina pronađeno je u stanu na sedmom spratu u stambenom kompleksu u Kvinsu. Istražitelji i agenti uhapsili su dve osobe i pronašli napunjeni pištolj i više od 200.000 dolara, uz zaplenu 50 kilograma kokaina – navodi se u kratkom saopštenju tamošnje policije.

Kako dalje objašnjavaju nadležni organi, oni su nadgledali automobil parkiran u Kvinsu i posmatrali su jednog od osumnjičenih u blizini stana, ne bi li ih to odvelo i potvrdilo sve sumnje. Nakon što su dobili nalog za pretres, pronašli su 50 netaknutih paketa kokaina teških po jedan kilogram, sa oznakom „CR7“.

Uz to, u samoj kući pronađeno je na hiljade dolara, vatreno oružje, kao i materijali koji se koriste u distribuciji narkotika, poput vakumskih vreća i folije za skupljanje i brojanje velikih količina novca. Čini se da su krijumčari ujedno želeli da garantuju za kvalitet, koristeći svetsku popularnost Kristijana Ronalda.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA