Kakva fešta posle finala: Trener Sosijedada na konferenciji obukao dres i zapevao navijačku pesmu!

Imanol Alguasil nije mogao da sakrije koliko je srećan i zadovoljan zbog velikog uspeha

  • 2
Trener Real Sosijedada, Ilguasil Foto: Twitter @rfef / Screenshot

Fudbaleri Real Sosijedada su se domogli trofeja Kupa Španije za sezonu 2019/20 u meču protiv Atletik Bilbaa koja je nekoliko puta odlagana u nadi da će se na kraju odigrati barem pred određenim brojem navijača na tribinama, zbog poznatog rivalstva ova dva kluba. No, korona je i to uspela da upropasti, pa čelnici Fudbalske federacije Španije nisu imali opciju da više odlažu završni meč, pošto će ubrzo uslediti finale ovogodišnjeg izdanja takmičenja.

Na kraju, Sosijedad je slavio rezultatom 1:0, a trofej će u svom vlasništvu držati svega dve nedelje. Moguće je da će on otići upravo u ruke sinoć poraženog Atletik Bilbaa, koji će se u finalu sastati sa Barselonom. Svakako, ne baš lak protivnik za Baskijce.

Koliko ovaj trofej znači timu iz San Sebastijana videlo se na konferenciji za novinare po završetku utakmice. Trener Imanol Alguasil je bio toliko srećan, da nije mogao da sakrije emocije. Rešio je da obuče dres Sosijedada i da povede navijanje pred kamerama.

Za kratko vreme, on je postao pravi hit na društvenim mrežama, a snimak njegovog radovanja pogledali su milioni. Inače, Sosijedadu je ovo bio treći trofej Kupa Kralja u svojoj istoriji, ali ujedno i prvi posle čak 34 godine čekanja.

Video: Nije pametno ostavljati Bobija samog na poludistanci: Centar Vašingtona je to shvatio na bolan način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA