≫ 

Zastrašujući snimci iz Zemuna: Pao zid stadiona fudbalskog kluba, oštetio osam automobila

Srećom, nije bilo prolaznika u trenutku kada se zid obrušio na tortoar

  • 23

U Dobanovačkoj ulici u Zemunu u nedelju u jutarnjim časovima pao je zid, odnosno ograda od cigle, stadiona FK Zemun. U pitanju je ulica paralelna sa Ugrinovačkom na kojoj se nalazi glavni ulaz u klub.

Tom prilikom oštećeno je osam automobila koji su bila parkirana na trotoaru, preko puta stambenih zgrada. Srećom, niko od pešaka nije prolazio pored zida u trenutku kada se on sručio na automobile.

Gornji deo zida je potpuno razrušen, a postoji mogućnost da će i ostatak ograde da padne, jer je najverovatnije oslabila inače dotrajala konstrukcija.

Zid je dugačak blizu 100 metara.

Policija je odmah reagovala i obezbedila prostor kako bi zaštitila građane, ukoliko se nastavi obrušavanje zida.

Građani s kojima je razgovarao reporter N1 kažu da je zid treći put pao, kao i da je do sada popravljan ali, kako tvrde, da temelj nije urađen. Zato, navode, ništa ne može da drži taj zid.

Jednom od građana stradao je automobil star samo osam meseci, a slično je prošlo više automobila.

Atletiko je sve bliži tituli, ali daleko od toga da je miran. Večeras (21.00) ga čeka nezgodno gostovanje Sevilji, i ako to prođe, biće svakako mnogo bliži osvajanju Primere. Kvota na dvojku je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Atletiko.

Vrlo je izvesno da će Mančester Junajted obezbediti plasman u Ligu šampiona, ali da bi se to desilo, mora do kraja Premijer lige da lako rešava mečeve poput večerašnjeg (20.30) na Old Trafordu. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Brajton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Jesr

    4. april 2021 | 11:36

    Lideri u regionu

  • Земунац

    4. april 2021 | 11:51

    Стадион ФК Земун је надлежност Општине. Општина је одговорна за ово што се десило. Неодржавање и небрига око градског стадиона су видљиви на сваком метру ограде, трибина, терена...

  • Боб

    4. april 2021 | 13:46

    Овај што је сликао све је ухватио само није оно о чему се овде пише

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA