Završen derbi maraton mlađih kategorija: Partizan - Zvezda 1:2

Zanimljiv fudbalski dan u Zemunelu...

  • 44
penal za zvezdu Foto: partizan.rs

Omladinci, kadeti i mlađi kadeti Partizana i Crvene zvezde odigrali su u nedelju popodne čak tri međusobna duela na terenima sportskog centra Teleoptik u Zemunu, kao uvertiru za ono što sledi u sredu - seniorski okršaj večitih rivala na Marakani.

Trijumfovali su crveno-beli koji su odneli pobede u mečevima omladinaca i mlađih kadeta, dok je crno-belima pripao okršaj kadeta.

Program je počeo od 11 sati kada su se na terenu našli omladinci Zvezde i Partizana, pre meča poravnati na tabeli iza vodećeg Brodarca, te je stoga ovaj duel imao veliku takmičarsku važnost i za jedne i za druge, pored naravno samog prestiža.

Na kraju, utakmica je završena pobedom Zvezde od 1:0 golom kapitena ekipe Kneževića u 56. minutu iz jeadaesterca na koji su crno-beli imali pritužbi, jer im se učinilo da je prestrogo dosuđen.

Do kraja, uprkos pritisku igrača Partizana, rezultat se nije menjao.  

tabela omladinske lige srbije Foto: fss.rs

Zatim su megdan podelli kadeti, a u tom meču Partizan je savladao Zvezdu sa 2:1 i revanširao joj se za poraz u omladinskoj konkurenciji.

Crno-beli su poveli golom Sameda Baždara u 9. minutu iz penala, izjednačio je Nikolašević u 53, da bi trijumf crno-belim kadetima doneo Jevremović u 65. minutu.

Partizan je ovom pobedom pobegao crveno-belima na osam bodova razlike na vrhu tabele Kadetske lige Srbije.

Kadeti, tabela Foto: FSS

Derbi maraton mlađih kategorija dva naša najtrofejnija kluba zatvorili su mlađi kadeti, a crveno-beli su bili bolji od svojih vršnjaka iz Partizana sa 2:0.

Oba pogotka pala su u drugom poluvremenu, a strelci za Zvezdu bili su Luka Nikolić u 46. i Stefan Radujko u 60. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA