≫ 

"Slaviša Stojanović nije u smrtnoj opasnosti"

Levski iz Sofije objavio kakvo je pravo zdravstveno stanje trenera ovog tima

  • 1
FK Crvena zvezda, proslava titule 2014 Foto: MN Press

Nakon informacije koja se pojavila u subotu uveče u vezi zdravstvenog stanja slovenačkog stručnjaka Slaviše Stojanovića, oglasio se i njegov klub Levski iz Sofije.

Bugarski velikan je izdao saopštenje kako bi navijačima i javnosti predstavio pravo stanje bivšeg trenera Crvene zvezde.

Iz Bugarske je najpre stigla vest da se Stojanović nalazi u bolnici, u teškom stanju, a iz Levskog su potvrdili da trener jeste u bolnici, ali su demantovali navode da je njegovo stanje izuzetno loše, kao što je to predstavljeno.

- Stojanović nastavlja lečenje u bolnici gde će ostati još najmanje nedelju dana. Vest da je u smrtnoj opasnosti nije tačna. Nadamo se da će se uskoro oporaviti i što je pre moguće vratiti klupskim obavezama - saopštio je Levski.

Podsetimo, Slaviša Stojanović je sa Crvenom zvezdom osvojio čuvenu šampionsju titulu 2014. godine i time prekinuo niz Partizana od šest uzastopnih naslova prvaka.

Video: Novi ugao dosuđenog penala za Zvezdu: Da li je iz njega situacija jasnija?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    4. april 2021 | 17:28

    Hvala bugu da nije!Ziveo legendo nasa i coveku do neba!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA