≫ 

Saznajemo: Loža Marakane biće puna elitnih skauta na 164. večitom derbiju

Predstavnici nekolicine moćnih evropskih klubova gledaće uživo susret Crvene zvezde i Partizana

  • 22
Skauti najjačih klubova na večitom derbiju Foto: Marko Jovanović, Wikipedia

Predstojeći 164. večiti derbi neće moći da dočara ljubiteljima fudbala pravu strast kada su susreti Zvezde i Partizana u pitanju, jer neće biti publike zbog pandemije korona virusa, ali skauti najjačih klubova sveta imaće priliku da budu među privilegovanima koji će imati mesto da uživo sa Marakane gledaju meč.

Naime, za prisustvo na Marakani već su "aplicirali" skauti nekolicine velikih evropskih klubova.

Kako Telegraf saznaje, među njima su Juventus i Inter iz Italije, Borusija Dortmund iz Nemačke, Lion iz Francuske i Benfika iz Portugalije. Uz njih je tu još skauta drugih evrpskih klubova čija imena nisu tako zvučna kao što su ova navedena.

Svi navedeni klubovi poznati su i po tome da često umeju da "nanjuše" talenat i da dobiju "zlatnu koku" koju kasnije mogu da prodaju za ogroman novac.

Juventus je čak tražio dva mesta za svoje predstavnike, a prisustvovaće lično i šef skauting službe "Stare torinske dame".

Nije poznato zbog kojih konkretno igrača dolaze, ali i Zvezda i Partizan u svojim ekipama imaju nekolicinu izuzetno talentovanih mladih igrača, koji bi lako mogli da zapadnu za oko skautima ovih velikana i da se nađu u njihovom tefteru.

Podsetimo, meč između Zvezde i Partizana na programu je u sredu od 18 časova na Marakani. Zvezda je trenutno na liderskoj poziciji sa 9 bodova prednosti devet kola pre kraja. Eventualnom pobedom crveno-beli bi faktički rešili prvenstvo, dok bi u slučaju trijumfa Partizana šampionat mogao ozbiljno da se "zakuva" u završnici.

Video: Novi ugao dosuđenog penala za Zvezdu: Da li je iz njega situacija jasnija?!

Sa dva poraza u nizu, Everton se udaljio od mesta koje vode u Evropu, pa mu je večerašnji (19.00) meč protiv Kristal Palasa izuzetno bitan. Kvota na keca je 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Kristal Palas.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moca

    5. april 2021 | 17:13

    Ma bice odusevljeni onim sto ce videti kvalitetom igre ,brzinom odigravanja ,golovima ,sudjenjem ,ma ima sta da vide samo izvolite I ponesite po cebence ako se uspavate kojim slucajem za vreme utakmice da se pokrijete prohladno je.

  • Gust pasulj

    5. april 2021 | 19:28

    Kad god najavljuju horde skauta ovima se noge zavežu i bude uvek 0:0

  • Rema

    5. april 2021 | 17:15

    Briga me za skaute hocu na derbi,hocu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA