Mančester Siti čeka poziv Mesija!

Engleski klub je i dalje zainteresovan za zvezdu Barselone

  • 0
Lionel Mesi, Pep Gvardiola, FK Barselona Foto: Profimedia/AFP

Mančester Siti je na dobrom putu da vrati titulu u Premijer ligi i to može već u narednih nekoliko kola i da matematički osigura, a ekipa Pepa Gvardiole dobro "gura" i u Ligi šampiona, gde u četvrfinalu u utorak od 21.00 igra protiv Borusije Dortmund i tu je veliki favorit.

Ipak, Građani ne nameravaju da se zadovolje time, već uveliko pripremaju pojačanja za narednu sezonu. Glavni cilj je jedno od najvećih pojačanja u istoriji i transfer koji bi postao najlegendarniji svih vremena u fudbalu - Lionel Mesi.

Zvezda Barselone i dalje nije produžila ugovor sa klubom, a Siti veruje da bi mogao dobrom finansijskom ponudom da ubedi Argentinca da se preseli u Mančester.

Barsa i dalje čeka sa ponudom za Mesija, jer finansijska situacija u katalonskom timu nije naivna. Dolazak novog predsednika Đoana Laporte jeste donekle ugasio finansijski požar, ali situacija i dalje nije naivna, dok sa druge strane Siti i njegovi bogati arapski vlasnici nisu toliko pogođeni i mogli bi da ponude Mesiju astronomsku sumu i najveći ugovor u istoriji fudbala.

Marka piše da je Gvardiola i dalje zainteresovan i da ga želi u timu sledeće sezone, ali sam Mesi je rekao da do kraja leta neće ništa konkretno odlučivati i da će tek tada odlučiti gde nastavlja karijeru.

Podsetimo, Kun Aguero na leto napušta Siti, a pisalo se da je za njega zainteresovana upravo Barsa. Nije isključeno i da Mesi ode u suprotnom smeru, mada će na Nou Kampu učiniti sve što je u njihovoj moći da Mesi ostane u Barseloni.

Siti je praktično osigurao titulu u Premijer ligi, i sada može da se posveti pohodu na trofej Lige šampiona, prvi u istoriji. Večeras (21.00) dočekuje Dortmund u prvom meču četvrtfinala, kvota na keca je 1,38, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Dortmund.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA