≫ 

Deki maneken s pištoljem, Stanoje šutira loptu i igrača Zvezde: Hit fotke trenera večitih u mladosti

Interesantan imidž imali su kao mladi treneri crveno i crno-belih

  • 22
Stanojević i Stanković u mlađim danima Foto: MN Press

Crvena zvezda i Partizan u sredu na Marakani od 18 časova (Arena Sport 1, B92), odmeriti snage po 164. put u prvenstvu! Sa klupe će ih predvoditi ljudi koji znaju šta znači večiti derbi i koji su u prošlosti već imali bitke na derbiju i kao igrači i kao treneri.

Kao igrači nisu uspeli da igraju jedan protiv drugog, jer je Stanojević u to vreme bio na pozajmicama u drugim klubovima iz Partizana, a Stanković je rano otišao put Italije iz Zvezde, a Stanojević se vratio u Partizan baš nakon njegovog odlaska.

Ipak, kao treneri su već jednom odmerili snage jesenas u derbiju, kada je rezultat bio 1:1, pa će ovo biti prilika da možda neko od njih dvojice povede u međusobnom skoru.

Potražili smo u foto arhivi kako su u prošlosti izgledali Stanojević i Stanković, kada su još kao tinejdžeri zaigrali za Partizan i Zvezdu u mlađim kategorijama.

Uoči 164. večitog derbija, prisetite se i nekih od hit fotki Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića, koji su izgledali drugačije kao mlađi, ali se još tada video karakter kod obojice, spremnost za borbu i pobedu, dok je Stanković pokazao i afinitete za modu i manekenstvo, čime kao da je nagovestio da će se kasnije preseliti u "grad mode" Milano, gde i sada ima kuću i gde mu živi supruga sa decom.

Tada je nastala i legendarna fotografija sa pištoljem.

Sa druge strane Stanojević je u mladosti imao i nešto drugačiji imidž, pa se mogla videti i nešto duža kosa u ranim danima karijere. Upečatljiva je i fotografija kada beskompromisno ulazi u duel i šutira loptu, ali i jednog od fudbalera Zvezde u mlađim kategorijama tokom derbija omladinaca.

Fotografije iz mladosti Dejana Stankovića

Fotografije iz mladosti Aleksandra Stanojevića

Video: Stanković: Derbi je nepredvidiv, ali hoćemo pobedu

Video: Stanojević pred 164. derbi: Ako izgubimo, titula je izgubljena! Imam 3 dileme oko sastava!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rob

    7. april 2021 | 09:12

    Neka Deki objasni, zašto se mladi fudbaler slikava sa pištoljem? Jer je to primer za mlade ? Grobar sam ali po meni na derbiju neka pobede momci koji se više trude i bolje igraju a ne čiji trener bio veća faca kada je bio mlad. Pozzz

  • Zoki

    7. april 2021 | 08:38

    Inace, Stanojevic je bio veliki fudbaler (pravi znalac) sa bogatom karijerom?!

  • Argos

    7. april 2021 | 10:37

    A sta taj Stanojevic je bio fudbaler haha ja nikad cuo za njega gde je taj igrao???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA