Pankov: Momenat pojedinca ili prekid mogu da reše derbi, nadam se da neće biti seckanja igre

Defanzivac crveno-belih apostrofira dobru atmosferu u taboru šampiona

  • 0
Radovan Pankov Foto: Marko Jovanović

S obzirom na to da je Nemanja Milunović psolednjih nekoliko dana imao problema sa povredom, svi su izgledi da će Radovan Pankov biti taj koji će sa Milošem Degenekom činiti defanzivni bedem Crvene zvezde u 164. večitim derbiju.

A sudeći prema njegovim rečima, Pankov je i više nego spreman za duels a Partizanom koji bi crveno-belima, u slučaju pobede, definitivno doneo potvrdu šampionske titule.

- Očekivanja su ista kao i pred svaki derbi. Želimo da ostvarimo pobedu i to je cilj koji smo zacrtali. Međutim neće biti lako ni njima, a ni nama. I mi i oni smo u fantastičnoj formi i uveren sam da će biti jedan od lepših derbija bez puno seckanja igre. Već duze vreme imamo vrhunsku atmosferu u ekipi i sigurno da je upravo to nešto što mnogo doprinosi odličnim rezultatima koje prikazujemo – istakao je Radovan Pankov.

Osvrnuo se defanzivac i na podršku koju im navijači našeg kluba pružaju iz dana u dan, iako nisu u mogućnosti da ekipu bodre sa tribina stadiona “Rajko Mitić”.

- Naravno da nedostaju ali i pored toga što nisu sa nama na terenu, osećamo da su tu jer nam u zadnje vreme priređuju mnogo iznenađenja. Juče su nam poklonili grafit, a ja se nadam da ćemo im se mi sutra odužiti pobedom.

Pankov je istakao je da su crveno-beli spremni da pruža maksimum, ali i da očekuje da će naš tim potvrditi sjajnu formu u kojoj se nalazi.

- Prevagu na derbiju može da donese momenat pojedinca, takođe i neki prekid. Večiti rival je za nama u bodovnom zaostatku i verovatno će morati da nas napadne i pokuša da spasi sezonu. Mi smo pokazali ove sezone da znamo da igramo i kada napadamo ,ali i da smo jaki u kontrama, kada smo u podređenom položaju. Spremni čekamo derbi – poručio je Pankov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA