Kutinjova povreda uštedeće Barseloni 20 miliona evra

Brazilac ipak neće doći do 100. nastupa u dresu "katalonskog kluba"

  • 1
Filipe Kutinjo Foto: Marko Jovanović

Povreda Felipea Kutinja, odnosno loše vođen oporavak posle artroskopije kolena koja je izvršena 2. januara ove godine, uštedeće Barseloni 20 miliona evra!

Španska "Marka" samo napomonje ono što je već poznato, a to da je da je Barsa trebalo da plati toliku svotu Liverpulu na ime klauzule koju su svojevremeno dogovorili tokom transfera 2018. godine.

Kada je transfer ugovoren, Barselona je platila 120 miliona evra Redsima i obavezala se na još 40 kroz bonuse. A jedan od njih je bio 100 mečeva Kutinja u dresu Barse.

Brazilac je stigao do 90, ove sezone je odigrao samo 14 i neće se vraćati na teren do kraja sezone, a najverovatnije ni posle toga s obzirom na to da "katalonski klub" želi da ga se reši usled teške finansijske situacije u kojoj se nalazi.

Kutinjo je nedavno otišao u domovinu kako bi se uradili dodatni pregledi i izvršila operacija kojom bi krilnom napadaču bio odstranjen deo meniskusa kolena.

Operaciju će raditi doktor reprezentacije Brazila koji žeči da osposobi Kutinja za učešće na Kopa Amerika koje je na programu u junu ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    6. april 2021 | 22:32

    Kako je Barsa u raspadu, gleda da ustedi svaki evric. I da nije povredjen, igrao bi 99 utakmice i vise ne bi, samo da ne plate!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA