≫ 

Katai posle Partizana: Zaslužili smo tri boda, ovo su utakmice gde moraš da se pokažeš da si pravi

Osvrnula se Zvezdina "desetka“ na trenutno stanje na tabeli, kao i na to koliko crveno-belima znači pobeda u večitom derbiju

  • 6
FK Crvena zvezda, FK Partizan, večiti derbi Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili u 164. večitom derbiju savladavši Partizan na stadionu "Rajko Mitić“ sa 1:0 u okviru 30. kola Superlige Srbije. Utiske posle velike pobede crveno-belih izneo je jedan od najboljih pojedinaca na meču Aleksandar Katai.

- Veoma smo zadovoljni pobedom u derbiju. Zaista smo zaslužili tri boda, ali imamo još osam utakmica do kraja prvenstva i moramo maksimalno da odradimo to, bez opuštanja. Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mlađe igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi - rekao je Katai.

Osvrnula se Zvezdina "desetka“ na trenutno stanje na tabeli, kao i na to koliko crveno-belima znači pobeda u večitom derbiju.

- Trijumf nam dosta znači, da smo eventualno izgubili bili bi na šest bodova od rivala i sigurno da ne bi bili opušteni do kraja šampionata. Ovako smo se odvojili na 12 bodova, dosta smo mirniji pa možemo da se posvetimo obavezama koje nas očekuju u Kupu Srbije - zaključio je Katai.

Video: Stanković na konferenciji o suzama Falćinelija: Otkrio i koja odluka je promenila tok derbija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    7. april 2021 | 22:12

    Cuj ovog zasluzili smo pobedu ko da su imali ne znam kakve sanse sem tog kornera

  • Sasa

    7. april 2021 | 23:20

    Ajde bre ne lupetaj, nadigrao nas partizan, imali smo više sreće nego pameti i taj jedan gol sada se kao dičimo... zadnjih nekoliko derbija smo užas, a sreća je što imamo titulu..

  • Lud zbunjen

    8. april 2021 | 07:07

    Jesam Grobar, ali u pravu je ovaj, svaka čast Zvezdi na pobedi i tituli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA