≫ 

Emotivna Sneža Borjan: Bitno je to šta navijači žele i kažu, a to je da ti budeš 7. Zvezdina zvezda

Supruga kapitena Zvezde imala zanimljivu objavu na Instagramu

  • 14
Novogodišnji koktel i proslava jesenje titule FK Crvena zvezda Foto: ATA Images

Nakon što je odmah posle večitog derbija pecnula Partizan, Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde Milana, uputila je snažnu poruku putem Instagrama!

Poruku koja će definitivno odjeknuti, a kojom poziva da njen suprug bude sedma Zvezdina zvezda.

- Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda. Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ, Zvezdina zvezdo - napisala je Snežana.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Njene reči i nisu daleko od istine s obzirom na to da je kapiten Zvezde svakako jedan od najzaslužnijih što su crveno-beli u poslednjih nekoliko godina dominantni u Srbiji, dok su u Evropi takođe postigli sjajne rezultate.

Pamte se njegove odbrane protiv Krasnodara, sve one u Ligi Evrope i Ligi šampiona, pogotovo penali protiv Kopenhagena u bezizlaznoj situaciji, a i na 164. večitom derbiju je odbranio udarac Sumi kada su svi videli loptu u golu.

Sam Borjan je posle derbija rekao:

>>> Mančester Junajted se nameračio na trofej u Ligi Evrope, a sledeća prepreka na tom putu je Granada kojoj večeras (21.00) gostuje u prvom meču četvrtfinala. Kvota na dvojku je 1,57, a na kombinazziju 2&3+ 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada - Mančester Junajted.

- Smatram da smo odlično odigrali meč. Prvo poluvreme je bilo malo teže, a u drugom delu igre smo pokazali karakter i veliku želju. Borili smo se kao lavovi na ovom meču. Uspeli smo da postignemo gol i da dođemo do pobede. Kao kapiten tima mogu da kažem da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, čitav klub i naravno navijače. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da dignute glave nastavimo da ređamo uspehe. Ovo je fantastičan niz i želim da nastavimo da obaramo sve klupske rekorde - rekao je kapiten Crvene zvezde.

Video: Vatreno zagrevanje za derbi Sneže Borjan: Nekoliko sati pred početak zapalila Instagram snimcima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija old school

    8. april 2021 | 09:01

    Lutko vidi ovako, kad Zvezdina zvezda nije bio Dule Savić, onda ne može ni Borjan.

  • Marko bg

    8. april 2021 | 09:47

    Ono kad dozvolis da ti se zena mesa u posao!

  • Ja

    8. april 2021 | 09:23

    Koliko je on super, toliko je ona antipaticna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA