≫ 

Javor sa desetoricom do pobede i bega na sigurno, horor Inđijaca u 87. minutu

Uzbuđenja je bilo an pretek u dva meča Linglong Superlige

  • 1
RED STAR Foto: MN Press

Fudbaleri Javora upisali su izuzetno važnu pobedu u Superligi, možda i vrednu opstanka u eliti, protiv Metalca u Gornjem Milanovcu rezultataom 2:1.

Sada Ivanjičani lakše dišu, imaju 37 bodova, četiri više od prvog tima "ispod crte" Rada i ono najvažnije po Bondžulićev sastav - u odličnoj su seriji rezultata (četiri kola bez poraza, dva remija).

Strelci za Javor u meču koji je trebalo da bude odigran juče, pa je zbog snega pomeren za danas, bili su Luković u 13. i Pavišić u 20. minutu, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno za tri boda iako je do kraja bilo velikih uzbuđenja.

Naime, u nadoknadi prvog poluvremena gosti su ostali bez isključenog Tričkovića, pa su čitavo drugo poluvreme morali sa igračem manje da stanu u odbranu vođstva.

Metalac je posle inicijative uspeo da izjednači preko Jokića u 52. minutu iz penala, međutim rezultat se do kraja nije menjao, na radost gostiju koji u narednom kolu dočekuju Zvezdu, pa idu u goste Radničkom.

Sa druge strane, Metalac je mesto iznad Javora posle četvrtog meča bez pobede i drugog poraza u tom nizu.

A burno je bilo u još jednom duelu odigranom u četvrtak - Zlatibor i Inđija su odigrali uzbudljivih 2:2 u Užicu.

Gosti su vodili do 87. minuta, delovalo je da će doći do neverovatno važnih bodova za opstanak, ali su poklekli pred sam kraj meča tako da su ostali na šest bodova od sigurne zone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi-11

    9. april 2021 | 07:19

    Pa ne smeju bas sve filijale od partizanke da ispadnu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA