Vreme je da se rastajemo: Embape odbio novi ugovor sa PSŽ-om, Španci pišu da je vreme za Real

Ni ovoga puta dve strane nisu našle zajednički jezik, što su mediji sa Pirineja uzeli kao potvrdu da on želi da nastavi karijeru u Madridu

  • 4
liga šampiona FK Bajern FC Bayern - PSG Foto: Tanjug/AP

Radost u ekipi PSŽ-a nakon jučerašnje pobede protiv Bajerna u Minhenu nije dugo potrajala. Junak trijumfa, Kilijan Embape ponovo je uspeo da dođe u centar pažnje, postigavši dva fantastična gola, a danas se o njemu govori povodom ugovora koji mu je stavljen na sto od strane Parižana. Kako pišu španski mediji, francuski golgeter je odlučio da ne produži ugovor sa Francuzima.

Prema informacijama Kuatra i Kadene Ser, Embape je rukovodstvu predočio da ne želi da ide dalje od leta 2022. godine do kada mu važi aktuelni ugovor sa klubom, istakavši ambiciju da karijeru nastavi u Real Madridu, koji se već duže vreme interesuje za njegove usluge.

Produžetak saradnje je svakako bio prolećni prioritet upravnog odbora kluba na čelu sa Leonardom, a novonastala situacija će sa sobom doneti razmatranje narednog koraka koji bi izvesno mogao da bude prodaja igrača. U Parizu su svesni da je bolje da Embapea prodaju ovog leta, kako bi barem zaradili na prodaji sjajnog Francuza.

Ekomonski sve to nije neizvodljivo. Real u njemu vidi prvu zvezdu ekipe, a Parižani bi mogli da budu veoma fleksibilni u pregovorima i trenutno za Embapea traže između 120.000.000 i 150.000.000 evra. Ne mala suma, ali verovatno bi se sve vrlo brzo isplatilo Madriđanima zbog prodaje dresova i svega što ide uz marketinške poteze.

Jedan od najtalentovanijih igrača današnjice je u PSŽ došao iz Monaka za 180.000.000 evra, a u međuvremenu je za Parižane odigrao ukupno 162 utakmice i postigao neverovatna 122 pogotka.

Video: Radnički je toliko napadao Napredak da su na njegovoj polovini golubovi lagano kljucali sve vreme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. april 2021 | 23:05

    Nema sansi da ga arapi puste besplatno produzuje on ubrzo

  • BralE

    9. april 2021 | 00:59

    Ma daj ne lupajte bez veze! Nema šanse da ga puste za 150 miliona! U stvari, mozda i hoće, ako im Real uz pare pošalje još jednog kvalitetnog igrača. A u Realu će od iduće sezone biti viška igrača. Hazard, Benzema, Ramos, Modrić...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA