≫ 

Tragikomična scena na žrebu Kupa: Žena vraća kuglicu Partizana pred čovekom koji izvlači domaćina

Mora se priznati organizacija je potpuno podbacila, sve je delovalo amaterski, a navijači Partizana masovno dele snimak

Video: Žreb za polufinale Kupa Srbije: Trenutak kad je određeno domaćinstvo između Vojvodine i Partizana

Fudbalski savez Srbije je poslednjih dana doživeo korenite promene, od prvog čoveka Slaviše Kokeze, koji je podneo ostavku, zatim i dolaska novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, kao i novog sportskog direktora, a na kraju i smene nekoliko selektora mlađih kategorija.

Reprezentacija se podigla na viši nivo, ali je utisak da to moraju da isprate i druge organizacije u okviru FSS-a, a posebno Takmičarska komisija, čija je organizacija žreba za polufinale Kupa delovala amaterski, kao da je odrađena u kućnoj varijanti.

Naime, iz nekog razloga je za polufinale dodatno iskomplikovan žreb tako što su se timovima učesnika dodelili brojevi po kojima će izvlačiti parove, pa je tako broj 1 dobio Radnik, broj 2 Vojvodine, broj 3 Zvezda, a broj 4 Partizan, pa je svaki predstavnik ovih klubova učestvovao u izvlačenju, s tim da nisu mogli da učestvuju u izvlačenju ukoliko su u "šeširu" njihove ekipe.

Tako je domaćinstvo za duel Partizan - Vojvodina odredio predstavnik Radnika, i to tako što su već izvučene ceduljice vraćali u kuglice i stavljali u činije.

U momentu kada je predstavnik Radnika izašao da izvuče kuglice za domaćinstvo, u činiji je bila samo kuglica Vojvodine, a pred njegovim očima je žena koja je pomagala u procesu žrebanja ubacila kuglicu Partizana, pa je već tada mogao tačno da zna gde je koja kuglica, što je kod mnogih navijača Partizana izazvalo sumnju u regularnost žreba.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku na početku videa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    9. april 2021 | 15:52

    Sve je jasno...

  • rikimil

    9. april 2021 | 18:30

    Ja sam Zvezdaš, ali je ovo sramota. Jasno se vidi vraćena kuglica koja je izbegnuta i izvučena druga na kojoj je pisalo Vojvodina. Znalo se da je vraćena kuglica sa imenom Partizan. Dobro pogledajte više puta.

  • dane doboj

    9. april 2021 | 17:48

    Danas razgovaram sa navijacem projekta.Realan covjek.Sam kaze da se STIDI svega sto se radi oko nekadasnje zvezde.Ne traba nam ovako ocigledna pomoc drzave.Ako nismo u stanju u ovoj ligi bit prvaci , ne terba nam ni lazna titula..ja tako to gledam...rijetko iskren covjek , dolazi iz doboja..ima postenih i medju njima..al to je prerijetko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA