Murinjo oborio negativan rekord, pa ušao u žestok sukob sa Solskjerom

Dvojica menadžera se sukobili zbog Sona

  • 0
Ole Gunar Solskjer, Žoze Murinjo

Foto: AP/Tanjug

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo srušio je negativan rekord protiv Mančester junajteda, pošto je u nedelju popodne doživeo svoj 10. poraz kao menadžer u jednoj sezoni!

Murinjo je do sada doživeo devet poraza na klupi Česlija u sezoni 2015/16, ali svima je jasno da u Totenhemu doživljava svoje najgore trenutke u karijeri.

Posle meča Portugalac je stigao i da se verbalno sukobi sa Ole Gunarom Solskjerom koji je nešto ranije napao Sona zbog simuliranja. Podsetimo, Junajted je dao gol u 35. minutu preko Kavanija, ali je sudija poništio isti jer je Mektomini nešto ranije rukom po licu zakačio napadača Pevaca.

- Ako bi moj sin ostao tako dole da leži tri minuta, a da oko njega bude 10 drugova koji pokušavaju da ga pridignu, na kraju ne bi dobio hranu. Bila je to očigledna greška sudije koji je prevaren - rekao je Solskjer.

Naravno, Murinjo mu je odmah odgovorio.

- Son ima dosta sreće, jer je njegov otac mnogo bolja osoba od Olea. Otac uvek mora da hrani decu, bez obzira na to šta su uradili. Ako morate da kradete da bi oni jeli, onda kradete. Rekao sam Oleu šta mislim o njegovim komentarima - rekao je Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA