Drugi put u mesec dana spasio fudbalera od gušenja: Sudija u Bosni i Hercegovini je ponovo heroj!

Antoni Bandić je odmah shvatio šta se dešava, pa igrač neće trpeti nikakve zdravstvene posledice

  • 1
Sudija Sarajevo, Antonije Bandić Foto: Youtube / Printscreen

Ekipa Tuzla sitija slavila je u nedelju protiv Slobode u okviru šampionata Bosne i Hercegovine (1:0), ali je već sada jasno da se sa tog susreta neće previše pričati o samom fudbalu, koliko o novoj herojskoj intervenciji sudije Antonija Bandića.

On je pre samo mesec dana uspeo da sačuva jednog fudbalera od gušenja na meču između Sarajeva i Krupe, a ovoga puta je spasio život jednom igraču Tuzle koji je završio na travi i počeo da se guši.

Reč je o Adnanu Džafiću, koji je bespomoćno ležao na travi. Glavni arbitar meča je odmah pohitao ka njemu, kako bi mu izvukao jezik napolje, dok su se ostali igrači svađali na drugoj strani terena oko toga da li je u pitanju faul ili ne.

Tamošnji mediji prenose da ga je Bandić na taj način spasio sigurnog gušenja, a lekarske ekipe su vrlo brzo nakon toga utrčale na teren, adekvatno odreagovale i transportovale ga u bolnicu na dodatne preglede, gde je utvrđeno da je sa njim apsolutno sve kako treba. Tako je Bandić još jednom dospeo u žižu javnosti po herojskom činu i ima zbog čega da bude ponosan.

Video: Stanojević posle pobede nad Radničkim: Ne pamtim da smo stvorili ovoliko šansi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    12. april 2021 | 10:27

    Taj sudija je izgleda više za Dom zdravlja nego terena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA