Ronaldo besan bacao dres i lupao u zid, Italijani ga poredili s onim što je uradio na Marakani

Šta se to događa sa portugalskim napadačom?

  • 3
Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Bacanje dresa od strane Kristijana Ronalda i bes koji je uneo u svlačionicu Juventusa, glavna su tema italijanskih medija u ponedeljak ujutru!

Juve je u nedelju pobedio Đenovi rezultatom 3:1, ali problem koji ima Portugalac je taj što na još jednom meču nije postigao gol. Štaviše, na ovom je sa samo dva metra pogodio stativu, iako je ipsred sebe imao praznu mrežu.

Zato su mediji u Italiji, tačnije Korijere delo Sport, poistovetili Ronaldovo bacanje dresa sa kapitenskom trakom koju je bacio na Marakani pred kraj meča između Srbije i Portugalije.

Nedugo zatim iz kluba su nevešto pokušali da "operu" svog najboljeg igrača tako što su u javnost pustili vest da je Ronaldo dres obećao dečaku koji donosi lopte, da bi se u međuvremenu oglasio i trener Stare dame Andrea Pirlo.

- Normalno je tošto je frustriran, jer je želeo da postigne gol, pogotovo kada se utakmica zakomplikovala. On je šampion i uvek želi da ostavi svoj trag - jasan je bio Pirlo koji je potvrdio da ga Juve neće kazniti.

"Gazeta delo Sport" je otišla korak dalje i tvrdi da je Portugalac nekoliko puta udario pesnicom u zid svlačionice Juventusa, a zatim je polse tuširanja pokupio stvari i bez reči otišao kući.

Dovoljno da se još jednom podgreju tvrdnje da Ronaldo nije srećan u Juventusu s kojim ove sezone neće uzeti ni LŠ ni Seriju A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    12. april 2021 | 11:16

    Svaka mu cast na dosadasnjim rezultatima al je veliko razmazeno deriste

  • Boske100

    12. april 2021 | 11:25

    Šta je bilo, lopta opet prešla liniju a gol nije priznat 🤔?

  • Laki

    12. april 2021 | 12:14

    Stari polako,dolaze nove generacije sto je bio bio je...cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA