Bio biser Zvezde, pa oboleo od leukemije, sad se vratio kao heroj i dao gol posle dve godine

Čikićev primer je jasan pokazatelj da od snova nikad ne treba odustati

  • 4
Stefan Čikić

Printskrin: Instagram/stefancikic

Gol koji je tokom vikenda postigao za svoj Dinamo iz Pančeva, samo je još jedan pokazatelj da su za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Stefana Čikića arhivirana ona teška vremena!

Čikić je svojevremeno igrao za omladince Zvezde u važio je za jednog od najvećih talenata, da bi 2018. godine obelodanio da boluje od leukemije i da je bitke na terenu zamenio onim životnim.

- Ljudi, Hvala svima na podršci, neverovatni ste. Da, istina je, u bolnici sam i igraću svoju utakmicu života i pobediću. Dijagnostifikovana mi je leukemija i hvala Bogu prognoze su dobre - rekao je Čikić tada.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stefan Čikić (@stefancikic)

 

Crveno-beli su u međuvremenu igrali i humanitarnu utakmicu kako bi se pomoglo Čikiću koji je 2019. obelodanio da je pobedio leukemiju.

Sada, dve godine, kasnije, u porazu Dinama od Vršca rezultatom 2:1 Čikić je postigao jedini gol za Pančevce i svoju sreću podelio je putem društvenih mreža, uz komentar da nikada ne treba stati sa snovima.

Inače, početkom 2020. godine pominjalos e da bi Čikić mogao da se vrati na Marakanu kao trener u omladinskoj školi, ali je odlučio i dalje da igra fudbal. Protiv Vršca je pokazao da ga nije zaboravio...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA