Sofija Milošević jednom fotkom otkrila da Luka na leto napušta Frankfurt

Jeste da mu pozajmica svakako ističe, ali se činilo da bi iona mogla da bude produžena

  • 3
Sofija Milošević, Luka Jović

Foto: Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević, devojka napadača Reala Luke Jovića, slučajno je na društvenim mrežama otkrila da Srbin neće ostati u Ajntrahtu na kraju ove sezone!

Jović se zimus vratio na pozajmicu u klub koji ga je lansirao na veliku scenu, činilo se da bi mogao da ostane još jedu sezonu, ali svi su izgledi da se barem privremeno vraća za Madrid.

Naime, španski mediji su "uhvatili" Sofiju kako je na svom Instagram "storiju" napisala kako će joj mnogo nedostajati majstor za manikir kada napusti Frankfurt - što je bio jasan signal da se par sprema za povratak u prestonicu Španije.

Sofija Milošević

Printskrin: Instagram/sofijamilo

Jović je nedavno postigao gol pobedi Ajntrahta nad Volfsburgom (4:3), ima ih ukupno četiri u Bundesligi, a klub je na 4. mestu sa sedam bodova više od Dortmunda i blizu su toga da sledeće sezone igraju LŠ.

Međutim, bez trenera Adija Hitera koji će od leta preuzeti Borusiju iz Menhengladbaha, tako da je verovatno i ta odluka uticala na Jovićev povratak za Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA