Nejmar otkrio zašto je slavio ispred Kimiha: "Možeš da pevaš devojci celu noć, ali..."

"Ko visoko leti, obično nisko pada"

  • 3
Džošua Kimih, Nejmar Printskrin: Twitter.com/@btsportfootball

Fudbaleri PSŽ-a uspeli su da prođu u polufinale Lige šampiona uprkos porazu od Bajerna u drugoj utakmici od 0:1. Sedam dana ranije, PSŽ je slavio sa 3:2 u Nemačkoj i dalje ide zbog više postignutih golova u gostima.

Imao je Bajern svoje šanse i može se reći da je bio bolji rival u obe utakmice, međutim, ovoga puta sreća nije bila na njihovoj strani.

Isto se može reći i za Nejmara, koji je imao svoju reviju promašaja u revanš utakmici ali je ipak uspeo da izađe iz ovog duela kao pobednik.

Ono što je privuklo pažnju na kraju utakmice je slavlje Nejmara i Paredesa i to tačno ispred Džošue Kimiha. Izgledalo je nesportski, ali ipak postoji priča i objašnjenje takvog akta Parižana.

Radovanje možete videti na samom početku ovog klipa:

 

Naime, Nejmar je u intervjuu za TNT sports Brazil rekao da je u prvi mah sasvim slučajno ispalo zašto su on i Paredes slavili tačno ispred protivničkog fudbalera, a onda je dodao.

On je rekao da je njihov tim bio bolji, da su morali da pobede. Bio je siguran da idu u polufinale - osvrnuo se Nejmar na izjavu Kimiha nakon prve utakmice u kojoj je Nemac samouvereno tvrdio da će Bajern proći. A potom je dodao i jednu interesantnu komparaciju.

- Možete imati koliki god posed lopte želite. Možete da pevate jednoj devojci celu noć, ali ako čovek dođe i odvede je za samo pet minuta, ona je nestala.

Fudbaleri PSŽ-a dočekuju u polufinalu boljeg iz meča Mančester Siti - Borusija Dortmund, koji je na programu u sredu od 21 sata.

Video: Ovo je meč zbog kog su Smederevo i Kabel kažnjeni zbog nameštanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole Sm

    14. april 2021 | 17:37

    Nejmar Los covek

  • 🔴 ⚪

    14. april 2021 | 18:27

    Па имали су нешто више од тог певања целу ноћ. Отишла је за нечим другим, не за квалитетом 🤫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA