≫ 

Sevale pesnice na meču Brodarca i Zvezde: Crveno-beli poveli evrogolom, pa izgubili derbi za titulu

Nemile scene na kraju meča

  • 26
FK Brodarac

Printskrin: Youtube/Zvezda Kids

Omladinci Brodarca pobedili su Crvenu zvezdu u derbiju prolećnog dela šampionata 2:1 (1:1) i tako pobegli na pet bodova viška u borbi za titulu!

Zvezda je imala priliku da naplati kikseve Brodarca i gubitak pet bodova u poslednja dva kola i da zaposedne na čelo, ali ih je u tome sprečio dvostruki strelac za domaćina Danilo Miladinović.

Povela je Zvezda već u 9. minutu evrogolom Nikole Mituljikića, i to nakon što je pomenuti igrač kombinovao sa rođenim bratom bliznancem Jovanom, da bi Miladinović u 41. sjajnim šutem sa distance izjednačio na 1:1.

Isti igrač je i sredinom drugog dela iskoristio kiks odbrane Zvezde za velika tri boda Brodarca koji je od 80. minuta igrao sa igračem manje. Novak Simović je dao direktan crveni karton Đorđu Jovanoviću, a šut Kneževića iz slobodnjaka, sa ivice kaznenog prostora, završio je na stativi.

Potom je golman Brodarca Nović u 84. minutu odbranio i šut Stojanovića, a to je ujedno bila i poslednja prilika za crveno-bele. Poslednji sudijski zvižduk doneo je i tuču fudbalera na centru terena, a u svoj toj gužvi uočeno je i kako "sevaju" pesnice.

Brodarac sada ima 72 boda, Zvezda je ostala na 67, Partizan ima 64, a do kraja je ostalo još devet kola. Vredi pomenuti da ekipu Brodarca čekaju dva teška gostovanja do kraja protiv Čukaričkog i Partizana, kao i Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosmajac

    14. april 2021 | 12:21

    Opet se videlo kako sudije navijaju otvoreno za fkcz pa makar to bili i klinci -a oni se navikavaju na to i da budu bahati ,bezobrazni -Zaustavimo to Crveno ZLO.

  • Zoran

    14. april 2021 | 12:44

    Ove navijacice malog partizaija Franjovog mezimceta, prate omladinske lige i pakosno komentarisu. Nema vise na svako vase kmekanje da radi bankomat, dosta vise.

  • novak

    14. april 2021 | 13:18

    Rutinska pobeda Brodarca ,čista ,nije vredelo ni 9 minuta nadoknade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA