≫ 

Zvezdi dozvoljena publika uprkos kazni UEFA, evo ko sve može da prati evropsku premijeru

Naravno, ukoliko epidemiološke mere u Srbiji budu dozvolile na dan odigravanja meča

  • 22
Crvena Zvezda - Partizan

Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Crvena zvezda po ko zna koji put plaća ceh zbog ispada navijača, mada ovog puta je to jedan navijač, jedna individua kojoj se "zametnuo trag" posle sramotnog vređanja Zlatana Ibrahimovića. Dakle, UEFA je Zvezdu zbog tog incidenta kaznila sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama, s tim da je druga uslovna, a čak će i u prvom evropskom meču naredne sezone publika moći na stadion.

Kako saznajemo, UEFA je Zvezdi dopustila da može prema svom nahođenju organizovati dolazak dece iz fudbalskih škola širom Srbije, kao što je to svojevremno bilo dopušteno i Partizanu posle suspenzije stadiona za dve evropske utakmicu.

Uslov da se to organizuje je da deca budu do 14 godina starosti i naravno ukoliko su u zemlji u tom trenutku van snage epidemiološke mere. U tom slučaju će i kapacitet stadiona biti ograničen, ali je svakako dobra vest da postoji mogućnost da bude navijačke graje i podrške crveno-belima na startu nove evropske sezone.

Sećamo se kako je Partizan sa mnogo uspeha organizovao dolazak autobuskih konvija širom zemlje pre dve godine za meč sa Moldeom u kvalifikacijama za Ligu Evrope i kasnije sa Alkmarom u grupi.

Crno-beli su tada imali prijatan vetar u leđa i posban motiv da igraju pred hiljadama klinaca koji su zdušno bodrili fudbalere, a verujemo da će takav ambijent biti i u novoj evro sezoni srpskog prvaka.

Video: Ibrahimović meč protiv Zvezde prati sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KURSUMLIJA

    14. april 2021 | 19:53

    Hocemo IME I PREZIME tog ne navijaca i olosa!!!dokle bre vise,dokle?

  • Mihailović

    14. april 2021 | 20:07

    Nije navijač zametnuo trag, zametnuli ste vi svoje mozgove...Izgleda da morate slušati navijača, da nije i kod vas neki "belivuk" ...

  • Zeljko ex JSO

    14. april 2021 | 20:39

    Moj pok.otac je uz kartu kupovao i ciglu,ja decu staru 4 i 5 godina u neko lepo vreme vodio na sever.A onda su dosli nabeđeni navijači huligani kriminalci i dileri e Marakano srusila se da Bog da,šta si dočekala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA