≫ 

Strašan lom noge u KONKAKAF LŠ, komentator poludeo: Ovo je kriminal, ovo je za zatvor

Na kraju samo žuti karton za krvnika

  • 0
Klub Amerika Printskrin: Reddit

Fudbaler Amerike Antonio Lopez doživeo je tešku povredu na revanš meču osmine finala KONKAKAF Lige šampiona protiv Olimpije, jer mu je igrač protivničkog tima polomio nogu!

Lopez je početkom drugog poluvremena završio na zemlji, a njegovi saigrači su odmah skočili da se obračunaju sa Džastinom Arboledom koji je preoštro startovao i za taj faul dobio samo žuti karton.

Mišljenja sudije nisu bili komentatori meča koji su u besneli u programu uživo.

- Ovo je za zatvor. Ovo je za crveni karton, ovo je kriminal - urlao je jedan od komentatora, dok drugi nije mogao da dođe sebi od čuđenja.

Faul se dogodio samo nekoliko minuta posle gola Olimpije za 1:0,  a tim rezultatom je i završena utakmica. Međutim, Amerika je u prvom meču dobila sa 2:1 i zbog gola u gostima ide dalje.

>>> Roma je uspela u Amsterdamu da slavi sa 2:1, ali ništa nije gotovo u brobi za polufinale jer Ajaks večeras (21.00) planira da uzvrati udarac u Rimu. Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, a na GG3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Ajaks.

23 year old America Midfielder Antonio Lopéz has leg broken during a CONCACAF Champions League round of 16 match. from r/soccer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA