Veliki gest Saše Ilića i Nenada Milijaša za pomoć malom Gavrilu

Nekadašnji kapiteni večitih kupili dres jedan od drugog

  • 3
Saša Ilić , Nenad Milijaš Foto: Zajedno za život

Legendarni kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš udružili su kako bi pomogli malom Gavrilu Đurđeviću, kojem je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Na terenu veliki rivali, a van terena još veći prijatelji, odlučili su da na ovaj način pruže podršku malom Gavrilu i njegovoj porodici u velikoj borbi koju trenutno vode.

- Humanitarna organizacija “Zajedno za život” je nakon kapitenske trake Kristijana Ronalda ponudila na aukciju za lečenje Gavrila još nekoliko dresova, među kojima su bili dresovi koje su kao kapiteni nosili Nenad Milijaš i Saša Ilić tokom igračkih dana u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Kraj aukcije pozitivno je iznenadio sve kada se ispostavilo da je dres Saše Ilića kupio upravo Nenad Milijaš, a dres Nenada Milijaša kupio Saša Ilić - stoji u saopštenju.

Milijaš i Ilić danas su se susreli kako bi razmenili dresove koje su kupili na licitaciji za Gavrila, pa je tako Milijaš poklonio Iliću njegov dres koji je kupio na licitaciji za Gavrila, a Ilić poklonio Nenadu Milijašu dres u kojem je predvodio Crvenu zvezdu kao kapiten. Inače, svaki je za dres svog nekadašnjeg rivala na terenu platio 1.000 evra.

Prema poslednjim informacijama koje je objavila porodica malog Gavrila, do sada je sakupljeno milion evra za njegovo lečenje, i potrebno je još milion i po evra kako bi šestomesečni Gavrilo dobio lek Zolgesma.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA