≫ 

Baloteli u ljubavnom trouglu, spašavao devojku od batina njenog agresivnog dečka

Slučaj je završio na sudu u Breši

  • 0
Mario Baloteli Foto: Youtube/BlobTube

Italijanski fudbaler Mario Baloteli ponovo se našao na stranicama štampe i portala, opet zbog dešavanja koje nemaju baš veze sa fudbalom, doduše u ovoj priči nije glavni akter jedne nimalo prijatne situacije.

Naime, prema pisanju lista "La Repubblica", jedan 30-godišnji momak suočava se sa kaznom zatvora od 13 godina jer je navodno u više navrata tukao i maltretirao svoju devojku, a pitate se kakve sad to ima veze sa Balotelijem?

Pomenuta devojka je inače Balotelijeva dobra prijateljica, a njen momak je poverovao da između nje i fudbalera ima i nešto više od prijateljstva, što ga ja dovodilo u stanja teške ljubomore.

Na vrhuncu besa, on je nekoliko puta fizički povređivao devojku, pa je čak i napadač Monce morao da interveniše i stane u njenu zaštitu. I to nekoliko puta.

Čitav slučaj je završio na sudu u Breši i pomenutog napasnika čeka višegodišnja kazna ukoliko se dokažu tvrdnje devojke da ju je više puta tukao, što mu ne bi bilo prvi put jer je i svoju prethodnu devojku takođe fizički maltretirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA